Στίβος

Περιπετειώδης τύπος!

Ετοιμος για όλα ήταν ο Κώστας Δουβαλίδης στον προκριματικό των 110 μ. εμπόδια. Έτοιμος ακόμη και για να διορθώσει ένα σημαντικό λάθος. Και για αυτό μπήκε στον ημιτελικό της Κυριακής στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Ελσίνκι.

Έτοιμος για όλα ήταν ο Κώστας Δουβαλίδης στον προκριματικό των 110 μ. εμπόδια. Έτοιμος ακόμη και για να διορθώσει ένα σημαντικό λάθος. Και για αυτό μπήκε στον ημιτελικό της Κυριακής στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Ελσίνκι.

Ο κάτοχος του πανελληνίου ρεκόρ ξεκίνησε πολύ δυνατά στην κούρσα, όμως χτύπησε στο πέμπτο εμπόδιο με αποτέλεσμα να χάσει την ισορροπία του. Αντέδρασε όμως γρήγορα και συνέχισε την κούρσα για να κερδίσει με 13.57. «Γιατί!» φώναζε μετά τον τερματισμό τραβώντας τα μαλλιά του, καθώς είχε καταλάβει πως αν δεν έκανε αυτό το λάθος θα έκανε εντυπωσιακή επίδοση.

«Ήταν μία κούρσα με κάποια προβλήματα. Χτύπησα… γερά στο πέμπτο εμπόδιο. Παραλίγο να μπω στο διπλανό διάδρομο. Το έχω πάθει πολλές φορές όμως, οπότε το… έμαθα!», είπε γελώντας ο Δουβαλίδης που θα επιστρέψει την Κυριακή στο Ολυμπιακό στάδιο του Ελσίνκι για τον ημιτελικό με την ελπίδα πως λίγη ώρα αργότερα θα τρέξει και στον τελικό.

Επιμέλεια: Ρούλα Βλασσοπούλου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x