Τα σημάδια βοηθούν. Επειτα από επτά χρόνια «ξηρασίας» της χώρας μας στα Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα πινγκ πονγκ, η ευκαιρία δίνεται στη Δανία. Τη χώρα που για τελευταία φορά ένας Ελληνας ανέβηκε στο βάθρο της διοργάνωσης, ο Καλλίνικος Κρεάνκα το 2005.
Τότε οι αγώνες ήταν στο Ααρχους. Τώρα, το ραντεβού έχει δοθεί στο Χέρνινγκ (17-21/10). Εκεί όπου ο Παναγιώτης Γκιώνης θα ταξιδέψει έχοντας στο μυαλό του κάτι… αστραφτερό. Ενα μετάλλιο.
Ο Ελληνας, που είναι ένα από τα 16 φαβορί του απλού ανδρών, δηλώνει πως θεωρεί… ανεπίτρεπτο να μην μπει στην 16άδα ως πρώτο βήμα.
«Το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα είναι διοργάνωση που σου επιτρέπει βλέψεις για μετάλλιο, αλλά θέλει και λίγη τύχη. Αν βρεθείς σε καλή κατάσταση, αν πιάσεις ρυθμό κι έχεις άστρο μπορούν να γίνουν τα πάντα», είπε ο Γκιώνης που προειδοποίησε πως κανένας δεν πρέπει να ξεχνά τον Κρεάνγκα. «Μπορεί στα 41 του χρόνια να μην παίζει όπως παλιά, όμως μην ξεχνάμε ότι κατέκτησε το ΤΟΠ 12 και ότι στην καλή του μέρα μπορεί να κερδίσει οποιονδήποτε αντίπαλο. Γιατί όχι επομένως να πάει για μία ακόμα διάκριση αν έχει ευνοϊκή κλήρωση», κατέληξε.
Ρούλα Βλασσοπούλου
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






