Μαχητικά Αθλήματα

Το ορεκτικό… πριν τον Ζαμπίδη

Όλοι περιμένουν πως και πως την τελική φάση του Κ-1 στην Αθήνα (15 Δεκεμβρίου), για τον Μιχάλη Ζαμπίδη και την προσπάθειά του να κατακτήσει για πρώτη φορά στην καριέρα του το φημισμένο τουρνουά. Ωστόσο στο κλειστό του ΟΑΚΑ δεν θα βρεθούν μόνο μαχητές του κόσμου στο kickboxing, αλλά κι αρκετοί Έλληνες μαχητές που θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για να ξεχωρίσουν στα pre-games.

Όλοι περιμένουν πως και πως την τελική φάση του Κ-1 στην Αθήνα (15 Δεκεμβρίου), για τον Μιχάλη Ζαμπίδη και την προσπάθειά του να κατακτήσει για πρώτη φορά στην καριέρα του το φημισμένο τουρνουά.

Ωστόσο στο κλειστό του ΟΑΚΑ δεν θα βρεθούν μόνο 8 από τους κορυφαίους μαχητές του κόσμου στο kickboxing, αλλά κι αρκετοί Έλληνες μαχητές που θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για να ξεχωρίσουν στα pre-games.

Τελευταίο ζευγάρι που έγινε γνωστό αυτό ανάμεσα στον Βασίλη Κακαρίκο και τον Γιάννη Μιχαλόπουλο, δυο καλοί φίλοι που θ’ ανέβουν στο ρινγκ ως αντίπαλοι.

Νωρίτερα ο Κακαρίκος αγωνίζεται στο Extreme Fighting με αντίπαλο τον Ουκρανό Alim Nabiyev, ενώ ο Μιχαλόπουλος στην Αυστραλία σε ματς-πρόκληση με τον Steve Moxon.

Τα ζευγάρια που θα κοντραριστούν στα pre-games:

Βασίλης Κακαρίκος vs Γιάννης Μιχαλόπουλος

Αλέξανδρος Χατζηχρόνογλου vs Nίκος Κελέκης

Σταύρος Εξακουστίδης vs Διονύσης Γκίκας

Αλέξης Σύρος vs Γιώργος Κουνοπίδης

Βαγγέλης Σουμπάκας vs Bobby Ivanov (* 14 ετών, Κ-1 rules χωρίς προστατευτικά)


Παναγιώτης Σγαρδέλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x