Στόχο ένα μετάλλιο στο ερχόμενο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα έχουν βάλει Παναγιώτης Μάντης και Παύλος Καγιαλής, μιλώντας στους Μηνά Τσαμόπουλο και Γιώργο Θαναηλάκη. Το ελληνικό πλήρωμα ιστιοπλοΐας κατηγορίας 470 βρέθηκε στο studio του NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και μπορεί να μην πήρε μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου αλλά δεν το βάζουν κάτω και συνεχίζουν την προετοιμασία τους και έχουν βάλει πλώρη για νέες επιτυχίες και διακρίσεις.
Διαβάστε όσα είπαν Παναγιώτης Μάντης (Π.Μ.) και Παύλος Καγιαλής (Π.Κ.) στους «Φουνταριστούς»:
Π.Μ.: «Είμαστε απογοητευμένοι που δεν λάβαμε μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες αλλά η ζωή συνεχίζεται. Εμείς κάνουμε πρωταθλητισμό και θα συνεχίσουμε να προπονούμαστε γιατί μας λείπει ένα μετάλλιο και έχουμε στόχο να το πάρουμε στο Παγκόσμιο».
Π.Κ.: «Οι πολλές περικοπές που έχουν γίνει σαφώς και δημιουργούν προβλήματα όμως εμείς θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Η ιστιοπλοϊα είναι ένα άθλημα που ταιριάζει στους Έλληνες. Είναι μύθος το ότι το άθλημα είναι ακριβό και χρειάζεται αρκετά χρήματα. Οι Ακαδημίες έχουν πολύ προσιτές τιμές. Πληρώνεις 60 ευρώ το μήνα για 8 προπονήσεις για σκάφος, προπονητή τις βενζίνες τα πάντα. Βγαίνει 3,75 ευρώ την ώρα, άρα δεν μπορούμε να μιλάμε για ακριβό σπορ».
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






