Γενικά

Εγκώμια για Αθήνα

Το εγκώμιο της Αθήνας έπλεξε σε συνέντευξή του στην εφημερίδα The Age της Μελβούρνης ο ομογενής Πολιτειακός υπουργός Τουρισμού Βικτώριας, κύριος Τζον Πανταζόπουλος.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Το εγκώμιο της Αθήνας έπλεξε σε συνέντευξή του στην εφημερίδα The Age της Μελβούρνης ο ομογενής Πολιτειακός υπουργός Τουρισμού Βικτώριας, κύριος Τζον Πανταζόπουλος.

Σε ερώτηση του αν υπάρχει ενδιαφέρον στην Ελλάδα για να επισκεφτεί ο κόσμος τη Μελβούρνη για τουρισμό, ο ελληνικής καταγωγής υπουργός απάντησε:
«Βεβαίως, ο ένας στους δυο Έλληνες έχει κάποιον συγγενή ή φίλο στη Βικτώρια». Ο ίδιος πρόσθεσε ότι: «υπάρχει ένα νέο ενδιαφέρον από Έλληνες με προσόντα για μετανάστευση στην Αυστραλία».

Όταν ρωτήθηκε ποιο ήταν το σημαντικότερο ταξίδι που πραγματοποίησε τελευταία δήλωσε:
«Στην Αθήνα για τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Με όλα αυτά τα δημόσια έργα και τη βελτίωση σε τρένα, τραμ, λεωφοριοδρόμους έμεινα έκθαμβος. Η Αθήνα είναι στα αλήθεια μια σύγχρονη ευρωπαϊκή πόλη. Εξαιρετική δουλειά, εξαιρετικό κληροδότημα των Αγώνων- μια σφριγηλή από ζωή, καθαρή κοσμοπολίτικη πρωτεύουσα».

Επιμέλεια: Δημήτρης Λυμπερόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x