Γενικά

Βασιλικά ...μπερδέματα!

Αναστάτωση προκάλεσαν στη Αγγλία οι φημολογούμενες δηλώσεις της Βασίλισσας Ελισάβετ ότι το Παρίσι θα κερδίσει την κούρσα για τη διοργάνωση των Ολυμπιακών Αγώνων του 2012

Αναστάτωση προκάλεσαν στη Αγγλία οι φημολογούμενες δηλώσεις της Βασίλισσας Ελισάβετ ότι το Παρίσι θα κερδίσει την κούρσα για τη διοργάνωση των Ολυμπιακών Αγώνων του 2012. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η Βασίλισσα εκμυστηρεύτηκε την εν λόγω πεποίθηση της σ’έναν δημόσιο υπάλληλο κατά τη διάρκεια εκδήλωσης στο παλάτι του Μπάκινχαμ. Συγκεκριμένα υποστήριξε ότι το Παρίσι θα πάρει τη διοργάνωση γιατί η υποψηφιότητα του Λονδίνου δεν έχει την απαραίτητη υποστήριξη από τους πολίτες.

Η επιτροπή διεκδίκησης του Λονδίνου έσπευσε να διαψεύσει τις πληροφορίες αυτές. Συγκεκριμένα ο εκπρόσωπος της Μάικ Λι δήλωσε: «Η Βασίλισσα ήταν πάντα πολύ θετική απέναντι στην υποψηφιότητα μας και έχουμε την απόλυτη υποστήριξη της. Τα συγκεκριμένα σχόλια δεν συνάδουν με την εμπειρία και τη νοοτροπία της Βασιλικής οικογένειας.» Ο Λι επισήμανε ότι η Βασίλισσα ήδη λαμβάνει μέρος στην προσπάθεια ανύψωσης ηθικού που γίνεται μεταξύ των συμμετεχόντων στην ομάδα διεκδίκησης των Ολυμπιακών του 2012.

Επίσης επέμεινε ότι η υποστήριξη του κοινού για την προσπάθεια τους αυξάνεται συνεχώς όσο πλησιάζει η 6η Ιουλίου, οπότε και η ΔΟΕ θ’αποφασίσει ποιος θα αναλάβει τη συγκεκριμένη διοργάνωση. «Η Βασίλισσα παρέθεσε μια δεξίωση προς τιμήν μας το περασμένο καλοκαίρι στο Μπάκινχαμ. Είμαστε σε πολύ καλό σημείο, η υποστήριξη αυξάνει συνεχώς και σύμφωνα με πρόσφατες δημοσκοπήσεις κυμαίνεται μεταξύ 70-75%. Οι Λονδρέζοι και όλοι οι Άγγλοι υποστηρίζουν την προσπάθεια μας και η Βασίλισσα ήταν πάντα ένα σημαντικό κομμάτι αυτή της προσπάθειας.»


Επιμέλεια:Παναγιώτης Χαμαργιάς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x