Ο Νίκος Γιδάκος μετά την κατάκτηση της 1ης θέσης στο Gold Belt, μιλάει αποκλειστικά στο iFitnessbook.com
O "F16", εμφανώς ικανοποιημένος από την κατάκτηση του μεταλλίου αναφέρεται στην μεγάλη του νίκη και περιγράφει τα πάντα έτσι ακριβός όπως τα βίωσε, πραγματικά ένας άξιος αθλητής με ήθος:
"Συμμετείχα στο διεθνές τουρνουά της Σερβίας Gold Belt στις 14/4/2013 με την Εθνική ομάδα. Πρόκειται για ένα τουρνουά πολύ δυνατό με δύσκολους αγώνες. Έχω πάρει μέρος στο συγκεκριμένο τουρνουά άλλες 2 φορές, το 2009 είχα βγει 2ος και το 2011 1ος. Φέτος πήρα μέρος για 3η φορά και είχα δυνατές προσδοκίες ότι θα πάω καλά και θα γυρίσω με μία διάκριση πίσω στην χώρα μου. Αυτό ακριβώς συνέβη. Βγήκα πρώτος και τήρησα τον λόγο μου. Στην πορεία μου εκεί αρχικά νίκησα έναν Κροάτη αθλητή (4-1), στην συνέχεια έναν Ρουμάνο (8-0), στα ημιτελικά απέκλεισα έναν αθλητή από την Σλοβενία (3-1) και στον τελικό έναν Βόσνιο (2-0).
Πιστεύω ότι δίνω ότι καλύτερο μπορώ πάντα και δεν γυρίζω ποτέ από τις διοργανώσεις που συμμετέχω με άδεια χέρια. Θέλω πάντα να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό στους αγώνες, να κάνω την χώρα μας χαρούμενη παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε όλοι. Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον εθνικό μου αρχιπροπονητή , τον κύριο Γιάννη Κανέλλη που με τις πολύτιμες οδηγίες του έφτασα στο αποτέλεσμα αυτό. Επίσης ευχαριστώ τον δάσκαλο μου Γ. Γιδάκο που ειλικρινά τώρα στα 25 μου καταλαβαίνω αυτά που μου έλεγε όταν ήμουν πιο μικρός (ότι μόνο με σκληρή δουλειά ανταμείβεσαι) και του αφιερώνω αυτό το μετάλλιο. Φυσικά ένα μεγάλο ευχαριστώ στους χορηγούς μου Kings cafe-bar, post-workout nutrition. Kaizershop, το “πρακτορείο των επιτυχιών” ΟΠΑΠ και το λογιστικο-φοροτεχνικό γραφείο f&g. Ο επόμενος μου αγώνας θα γίνει στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στην Ουγγαρία (Βουδαπέστη) 9-12 Μαΐου. Αυτή τη στιγμή είμαι καλά και μέχρι τότε θα είμαι 100% έτοιμος για να διεκδικήσω μία θέση στο βάθρο".
Πηγή: ifitnessbook.com
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






