Μαχητικά Αθλήματα

Δεν γίνεται το Fury-Usyk - Ο λόγος που χάλασε το deal

Τελικά οι δύο κάτοχοι των ζωνών στη βαριά κατηγορία της πυγμαχίας δεν θα ανέβουν μαζί στο ρινγκ.

Ούτε τώρα θα υπάρξει ο …ΕΝΑΣ. Ο πυγμάχος που θα φέρει όλες τις ζώνες στη βαριά κατηγορία.

Όπως και επίσημα ανακοινώθηκε ο Τάισον Φιουρι και ο Ολεξαντρ Ούσικ δεν ήρθαν σε συμφωνία στις λεπτομέρειες που απέμεναν για να πέσουν οι υπογραφές στην οριστικοποίηση του μεταξύ τους αγώνα με αποτέλεσμα τελικά να ακυρώνεται και να ενημερώνονται και οι ομοσπονδίες για την αρνητική αυτή εξέλιξη.

Όπως αναφέρεται από την πλευρά του Ουκρανού πυγμάχου, ο λόγος που τελικά δεν επήλθε οριστική συμφωνία είναι το γεγονός ότι η πλευρά του Φιούρι επέμενε να μπει όρος στα συμβόλαια για την υποχρεωτική διεξαγωγή ενός rematch αγώνα, χωρίς να υπάρχουν περισσότερες διευκρινίσεις όμως εάν αυτός ο όρος θα τηρούνταν μόνο εάν ο Βρετανός γνώριζε την ήττα.

Έτσι φαίνεται ότι ήδη ο Φιούρι αναζητά νέο αντίπαλο για να παίξει όπως οφείλει για να διατηρήσει τις ζώνες που έχει στην κατοχή του.

Παρά την αρνητική αυτή εξέλιξη, όμως, υπάρχουν και κάποιοι που δίνουν κάποιες πιθανότητες να γίνει τελικά ένα ματς των δύο, αργότερα όμως μέσα στον χρόνο. Επισημαίνουν, βέβαια, ότι κάτι τέτοιο θα μπορούσε να γίνει μόνο εάν, αληθεύει η πληροφορία ότι ο μόνος λόγος για την ακύρωση της συμφωνίας ήταν η πραγματοποίηση ενός rematch.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x