Στίβος

Με Μαγέρ, Μαρτινό-Λαγκάρντ στο Ευρωπαϊκό στίβου η Γαλλία

Οι Κέβιν Μαγέρ και Πασκάλ Μαρτινό-Λαγκαρντ αποτελούν τα σημαντικότερα ονόματα της γαλλικής αποστολής στίβου για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Μονάχου, 15-21 του μήνα.

Με αναμενόμενους πρωταγωνιστές τους Κέβιν Μαγέρ και Πασκάλ Μαρτινό-Λαγκάρντ θα παραταχθεί η Γαλλία στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στίβου του Μονάχου, 15-21 του μήνα. Ο παγκόσμιος πρωταθλητής του δεκάθλου πριν μερικές μέρες στο Όρεγκον και ο πρωταθλητής Ευρώπης στα 110 μέτρα με εμπόδια στο Βερολίνο πριν τέσσερα χρόνια αποτελούν τις μεγάλες ελπίδες της χώρας για μετάλλιο στη γερμανική πόλη.

Παραδοσιακά ελπίδες αποτελούν ο Ρενό Λαβιλενί στο επί κοντώ, η Μελίνα Ρομπέρ-Μισόν στη δισκοβολία, η Αλεξάντρα Ταβερνιέ στη σφαιροβολία και ο Τζιμ Βικό στα σπριντ.

Σημαντικά ονόματα είναι ο Βαλεντίν Λαβιλενί στο επί κοντώ και ο πρωταθλητής Ευρώπης U20 στα 110 μέτρα με εμπόδια, Σάσα Ζογιά.

Εκτός λόγω τραυματισμού έμεινε ο πρωταθλητής Ευρώπης στα 3.000 μέτρα στιπλ το 2018, Μαχιεντίν Μεκισί-Μπεναμπάντ, και ο πρωταθλητής Ευρώπης στα 10.000 μέτρα στην ίδια διοργάνωση, Μορχάντ Αμπντουνί.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x