Στίβος

«Τρομάζει» η αποστολή των ΗΠΑ για το Παγκόσμιο στίβου

Με όλα τα σούπερ αστέρια τους θα παραταχθούν οι ΗΠΑ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στίβου της Βουδαπέστης, 19-27 Αυγούστου.

Όλοι οι Αμερικανοί παγκόσμιοι πρωταθλητές στίβου του Όρεγκον το 2022 θα υπερασπιστούν τον τίτλο που κατέκτησαν πέρυσι στην πατρίδα τους στη Βουδαπέστη, 19-27 του μήνα. Η ομοσπονδία κλασικού αθλητισμού των ΗΠΑ ανακοίνωσε τους «εκλεκτούς» της για τη διοργάνωση της ουγγρικής πρωτεύουσας και μέσα σε αυτούς βρίσκονται τα μεγαλύτερα ονόματα του αθλήματος.

Πρώτα, η παγκόσμια πρωταθλήτρια και «χρυσή» Ολυμπιονίκης στα 800 μέτρα, Αθινγκ Μο. Ακολουθεί η παγκόσμια πρωταθλήτρια, «χρυσή» Ολυμπιονίκης και παγκόσμια ρεκορντγούμαν στα 400 μέτρα με εμπόδια, Σίντνεϊ ΜακΛάφλιν, η οποία θα αγωνιστεί μόνο στο απλό 400άρι. Ακολουθεί η παγκόσμια πρωταθλήτρια του επί κοντώ, Κέιτ Μουν-Ναζότ, κι η δύο φορές παγκόσμια πρωταθλήτρια κλειστού στο ίδιο αγώνισμα, Σάντι Μόρις.



Επίσης, η παγκόσμια πρωταθλήτρια στη δισκοβολία, Βάλερι Αλμαν, η παγκόσμια πρωταθλήτρια στη σφυροβολία, Μπρουκ Αντερσεν, κι η παγκόσμια πρωταθλήτρια στη σφαιροβολία, Τσέις Ιλι. Επίσης, η πρώην παγκόσμια πρωταθλήτρια στα 3.000 μέτρα στιπλ, Εμα Κόμπερν, η υποψήφια για «νταμπλ» σε 100 και 200 μέτρα, Σακάρι Ρίτσαρντσον, κι η Τόρι Φράνκλιν στο τριπλούν.

Στους άνδρες, έχουμε τον παγκόσμιο πρωταθλητή στα 100 μέτρα, Φρανκ Κέρλι, τον πρώην παγκόσμιο πρωταθλητή στο αγώνισμα, Κρίστιαν Κόλμαν, τον παγκόσμιο πρωταθλητή στα 200 μέτρα, Νόα Λάιλς, τον παγκόσμιο πρωταθλητή στα 400 μέτρα, Μάικ Νόρμαν, τον παγκόσμιο πρωταθλητή στα 110 μέτρα με εμπόδια, Γκραντ Χόλογουεϊ, τον παγκόσμιο πρωταθλητή και ρέκορντμαν στη σφαιροβολία, Ράιαν Κράουζερ, και τον Μαρκίς Ντέντι στο μήκος, εκ των αντιπάλων του Μίλτου Τεντόγλου για τα μετάλλια.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x