Μαχητικά Αθλήματα

«Καθάρισε» τον Γκολόβκιν και τελείωσε την… τριλογία ο Κανέλο

Ο Κανέλο Άλβαρες επικράτησε με ομόφωνη απόφαση του Γκενάντι Γκολόβκιν στο Λας Βέγκας βάζοντας τέλος στις μάχες τους.

Happy end είχε για τον Κανέλο Άλβαρες η τριλογία των αναμετρήσεών του με τον Γκενάντι Γκολόβκιν. Ο Μεξικανός επικράτησε με ομόφωνη απόφαση των κριτών (115-113, 115-113 και 116-112) στο Λας Βέγκας στην τρίτη και τελευταία αναμέτρηση των δύο στο Λας Βέγκας.

Στο πρώτο τους αγώνα, τον Σεπτέμβριο του 2017, ο Καζάκος (42-2-1 με 37 νοκ άουτ στην καριέρα του) υπήρχε… ισοπαλία με τον Γκολόβκιν να ισχυρίζεται πως είχε κερδίσει. Στη δεύτερη μάχη, τον Σεπτέμβριο του 2008, ο Κανέλο (58-2-2 με 39 νοκ άουτ) είχε πάρει τη νίκη κατά πλειοψηφία από τους κριτές.

Μετά την αδιαμφισβήτητη νίκη του στον τρίτο αγώνα, ο Μεξικανός διατηρεί τον τίτλο του στα μεσαία βάρη και τις τέσσερις ζώνες του. Πλέον είναι πιθανό να διεκδικήσει τη ρεβάνς απέναντι στον Ντμίτρι Μπίβολ, μετά την ήττα τον Μάιο. Ωστόσο ίσως ο αγώνας αυτός αργήσει, καθώς έχει έναν τραυματισμό στον καρπό και πιθανώς να κάνει χειρουργείο, που θα τον κρατήσει εκτός μάχης για 6-12 εβδομάδες. «Είναι άσχημα, δεν μπορώ καλά-καλά να κρατήσω ένα ποτήρι. Όμως είμαι μαχητής», τόνισε ο 32χρονος.



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x