Στίβος

No Finish Line Athens: Λήγει η διορία των εγγραφών - εμβολιασμένοι οι δρομείς

Λίγες ώρες απομένουν για τη λήξη των εγγραφών στο 5ο No Finish Line Athens, που θα γίνει στο ΟΑΚΑ, 29 Σεπτεμβρίου-3 Οκτωβρίου 2021.

Οι ενδιαφερόμενοι για το 5ο No Finish Line Athens μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στον 90ωρο φιλανθρωπικό αγώνα Charity Run, στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης nflathens.com έως και την Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2021 και να προσφέρουν στην Ένωση «Μαζί για το Παιδί».

Η Οργανωτική Επιτροπή του No Finish Line Athens, με στόχο την προστασία της δημόσιας υγείας θα ακολουθήσει κατά τη διεξαγωγή του 5ου No Finish Line Athens στο ΟΑΚΑ από την Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου έως την Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2021, το υγειονομικό πρωτόκολλο που ανακοίνωσε η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.

Με βάση αυτό, οι συμμετέχοντες αθλούμενοι πρέπει να είναι εμβολιασμένοι ή νοσήσαντες με πιστοποιητικό νόσησης σε ισχύ. Θα υπάρχει ένα πολύ μικρό ποσοστό έως 5% μη εμβολιασμένων, ώστε να μη χάνουν το δικαίωμα συμμετοχής όσοι δεν μπορούν να εμβολιαστούν για ιατρικούς λόγους ή λόγω ηλικίας.

Ωστόσο, οι μη εμβολιασμένοι θα πρέπει να έχουν κάνει PCR εντός 72 ωρών ή rapid test εντός 48 ωρών. Ανήλικοι συμμετέχοντες, κάτω των 18 ετών, θα πρέπει να έχουν self test εντός 24 ωρών πριν τον αγώνα.

Η χρήση μάσκας δεν είναι υποχρεωτική στους αθλητές κατά τη διάρκεια της άσκησης, ωστόσο συνίσταται σε ανοιχτούς χώρους όπου παρατηρείται συνωστισμός. Θα ληφθούν μέτρα αποφυγής συνωστισμού με προβλέψεις συνεχούς ροής των συμμετεχόντων, ενώ υπάρχει σύσταση για αποφυγή εναγκαλισμών και χειραψιών. Τέλος, δεν θα γίνουν τελετές απονομών και οι αθλούμενοι θα παραλαμβάνουν οι ίδιοι τα μετάλλια τους.

Στον αγώνα, οι συμμετέχοντες τρέχουν και περπατούν για καλό σκοπό στον περιβάλλοντα χώρο του ΟΑΚΑ, χωρίς χρονικό και χιλιομετρικό περιορισμό και τα χιλιόμετρα μετατρέπονται σε χρήματα για να υλοποιηθούν παιδικά προγράμματα που στηρίζει το «Μαζί για το Παιδί».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x