Μαχητικά Αθλήματα

O Δήμος Πύργου τίμησε τον παγκόσμιο Αρίωνα Κολιτσόπουλο

Ο Δήμος του Πύργου τίμησε τον παγκόσμιο πρωταθλητή πάλης, Αρίωνα Κολιτσόπουλο, για την ανεπανάληπτη επιτυχία που είχε στην Τουρκία.

Ο «χρυσός» Αρίωνας Κολιτσόπουλος έγινε ο πρώτος αθλητής στην ιστορία της ελληνικής πάλης που κατακτά το χρυσό μετάλλιο σε παγκόσμιο πρωτάθλημα U17 κι, όπως ήταν φυσικό, ο Δήμος του επεφύλαξε θερμή υποδοχή.

Η τιμητική υποδοχή έγινε στο Κλειστό Γυμναστήριο «Γιώργος Βασιλακόπουλος», όπου ο Δήμαρχος Πύργου, Παναγιώτης Αντωνακόπουλος, τίμησε τον παγκόσμιο πρωταθλητή. Με πανό, ανθοδέσμες υποδέχτηκαν τον Πυργιώτη πρωταθλητή. Ο Δήμαρχος Πύργου υποδέχτηκε τον Αρίωνα, του πρόσφερε ένα μετάλλιο και το συμβολικό κλάδο ελιάς, λέγοντας πως:

«Καλωσορίζουμε έναν νικητή και τροπαιούχο, έναν σύγχρονο Τιτάνα, τον Αρίωνα, που δόξασε όχι μόνο τον Πύργο, την οικογένειά του, αλλά κι όλη την Ελλάδα στο παγκόσμιο αθλητικό γίγνεσθαι. Όσο δυνατά και τον χειροκροτήσουμε η δύναμή του είναι τέτοια που δεν μπορούμε να την ξεπεράσουμε γιατί κυρίως, όπως μου είπε κι ο παππούς του, Δημήτρης, είναι η δύναμη του μυαλού που φέρνει τη νίκη».

Στην τιμητική εκδήλωση παραβρέθηκαν, επίσης, ο Δήμαρχος Αρχαίας Ολυμπίας, Γιώργος Γεωργιόπουλος, ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, Γιάννης Αργυρόπουλος, ο πρόεδρος του ΔΣ, Γιάννης Παπαδημητρίου, και ο Γ.Γ. του Δήμου Πύργου, Γιάννης Βαρελάς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x