Μαχητικά Αθλήματα

O μεγαλύτερος αγώνας του 2016 μόλις απέκτησε ημερομηνία!

Το αφεντικό του UFC ανακοίνωσε την ημερομηνία της ρεβάνς Ράουζι-Χολμ.

Από την ημέρα που η Χόλι Χόλμ έβγαλε νοκ-άουτ τη Ρόντα Ράουζι στις 13 Νοεμβρίου στο UFC 193 της Αυστραλίας, το ερώτημα που έχουν όλοι είναι ένα.

Πότε θα γίνει η ρεβάνς;

Όπως φαίνεται έχουμε επιτέλους την απάντηση, αφού το αφεντικό του UFC Ντέινα Γουάιτ μιλώντας στους Los Angeles Times είπε ότι η ρεβάνς θα πραγματοποιηθεί στις 9 Ιουλίου στο Λας Βέγκας, στο UFC 200.

Μπορεί να μην είναι ακόμα επίσημο αφού δεν υπάρχει συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές αλλά για να έρχεται η πληροφορία από το στομα του αφεντικού κάτι παραπάνω θα ξέρει.

Ο Ντέινα Γουάιτ κάνει σαφές επίσης ότι η Χόλι Χόλμ δεν θα παλέψει πριν από τον αγώνα βάζοντας τέλος στην επιθυμία της ίδιας αλλά και του μανατζερ της να κανονίσουν αγώνα με τη νο1 διεκδικήτρια Μίσα Τέιτ, μία αθλήτρια που έχει χάσει δύο φορές από τη Ράουζι.

Η Ράουζι παραμένει σε κακή ψυχολογική και σωματική κατάσταση μετά την βαριά της ήττα κάτι που έγινε κάτι παραπάνω από εμφανές στη συνέντευξη της στο ESPN.

Λίγες ημέρες πριν, μάλιστα ο μάνατζερ της είχε δηλώσει ότι δύσκολα θα είναι έτοιμη μέχρι το καλοκαίρι.

Ο χώρος που θα φιλοξενήσει το event που προκαλεί παγκόσμιο ενδιαφέρον, χτίζεται αυτή την εποχή και θα έχει χωρητικότητα 20.000 θεατών.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x