Θαλάσσια Σπορ

Review Cyclades Regatta 2013

Δεκάδες ιστιοπλοϊκά σκάφη με τα πληρώματα τους αρμένισαν με τα χρώματα των πανιών τους τη θάλασσα του Αιγαίου στα πλαίσια του «Cyclades Regatta 2013».

O 19ος Διεθνής Ιστιοπλοϊκός Αγώνας «Cyclades Regatta 2013» που διοργάνωσε ο Ν.Ο.Τ.Κ. από 29 Ιουνίου έως τις 7 Ιουλίου με διαδρομές Βουλιαγμένη-Μήλος-Σέριφος-Κύθνος-Βουλιαγμένη προσέφερε ανεπανάληπτες εμπειρίες στα πληρώματα.

Ήταν μια εβδομάδα γεμάτη αγωνιστική ένταση τόσο στα τέσσερα σκέλη και τον παράκτιο αγώνα της Μήλου όσο και επαφή των αθλητών με τον πολιτισμό, την κουλτούρα και την διασκέδαση των τριών προορισμών του Cyclades Regatta.

Η φιλοξενία των τριών νησιών, οι παροχές και οι ανέσεις που προσέφεραν τα λιμεναρχεία και οι τοπικές αρχές προς τα πληρώματα αλλά και τα καθημερινά events, πάρτυ και εκδρομές που φρόντισε ο Ναυταθλητικός Όμιλος Τζιτζιφιών Καλλιθέας να απολαύσουν οι αθλητές έκανε το Cyclades Regatta υπέροχο!

Στην μαγευτική Μήλο
Ανοίγοντας σαμπάνια υποδέχθηκε ο Δήμαρχος της Μήλου το πρώτο σκάφος. Τα 37 σκάφη με τα ελληνικά και ξένα πληρώματα που έλαβαν μέρος στο Cyclades Regatta κατά την παραμονή τους στον Αδάμαντα έτρεξαν έναν παράκτιο αγώνα με πολλούς θεατές να τους χειροκροτούν από το λιμάνι. Η διασκέδαση …χτύπησε κόκκινο στο πάρτυ του bar «ΑΚΡΗ», στο μεσημεριανό beach party στο «Deck», με σφηνάκια στο “ΠΛΩΡΗ” και σε μια βραδιά γεμάτη βεγγαλικά στην απονομή στον Ναυτικό Όμιλο Μήλου.

Στην ερωτική Σέριφο
Στον μικρό απάνεμο κόλπο στο Λιβάδι όπου έδεσαν οι 270 αθλητές του Cyclades Regatta είχαν την ευκαιρία να διασκεδάσουν στο Welcome Party που διοργανώσε το bar-club “SHARK” το βράδυ της άφιξης τους ενώ το επόμενο μεσημέρι το «YACHT CLUB SERIFOS» γιόρτασε τα 20 χρόνια λειτουργίας του με ένα δυνατό πάρτυ κάτω από τον κυκλαδίτικο ήλιο. Η βραδιά που προσέφερε ο Δήμος Σερίφου στην απονομή στο pool-bar «CORALLI Camping» ήταν για όλους μια μοναδική εμπειρία σεριφιώτικης γευσιγνωσίας με χορό και μουσική.

Στην θερμή Κύθνο

«Άρωμα γυναίκας» είχε η υποδοχή των ιστιοπλόων στα θερμά Λουτρά της Κύθνου την Πέμπτη 4 Ιουλίου καθώς η Λιμενάρχης Κύθνου στεφάνωσε με κλαδιά ελιάς το πρώτο σκάφος που τερμάτισε. Με μπουφέ από παραδοσιακές γεύσεις και αναψυκτικά ο Σύλλογος «Ένωση Γυναικών Κύθνου» περίμεναν και τράταραν τους αθλητές. Οι ιστιοπλόοι και τις δύο μέρες διασκέδασαν σε πάρτυ με φωτιές, ζωντανή παραδοσιακή μουσική και χορούς ενώ σε ημερήσια εκδρομή επισκέφθηκαν το σπήλαιο Καταφύκι. Αρκετοί αγωνιζόμενοι επισκέφθηκαν το Υδροθεραπευτήριο και απόλαυσαν τα μοναδικά ιαματικά λουτρά των Κυκλάδων.

Ο 19ος Διεθνής Ιστιοπλοϊκός Αγώνας 2013 «Cyclades Regatta 2013» του Ναυταθλητικού Ομίλου Τζιτζιφιών Καλλιθέας ολοκληρώθηκε με τον τερματισμό στην Βουλιαγμένη το Σάββατο 6 Ιουλίου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x