Running

1ο PUMA BOOTCAMP: Η πόλη αθλείται

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε ένα ιδιαίτερο αθλητικό γεγονός στην καρδιά της Αθήνας με συμμετοχές από όλες τις ηλικίες.

To πιο δυνατό αθλητικό event της Αθήνας, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 20 Μαΐου, αλλάζοντας την αντίληψή μας για το training. Απέναντι από το Παναθηναϊκό Στάδιο, στο αθλητικό κέντρο Ι. Φωκιανός, εκατοντάδες bootcampers βίωσαν την πιο ολιστική training εμπειρία στο 1ο PUMA BOOTCAMP.

Η PUMA και το γυμναστήριο Street Workout Athens ενώθηκαν, δημιουργώντας το τέλειο σκηνικό που είχε ως κοινό παρονομαστή το πάθος για προπόνηση, ψυχική - σωματική ανάταση και διατροφή.

inner

Οι συμμετέχοντες, ξεκίνησαν από νωρίς το ζέσταμα, με την μουσική να δίνει τον ρυθμό σε κάθε κίνηση, ακολουθώντας τις οδηγίες των κορυφαίων γυμναστών.

Οι συμμετέχοντες ήρθαν σε επαφή με το αθλητικό πρόσωπο της πόλης, μέσα από training sessions και street games που έλαβαν χώρα στον ευρύτερο χώρο του Ζαππείου.

Στη συνέχεια, μεταφέρθηκαν στο κλειστό γυμναστήριο όπου αφέθηκαν στη μαγεία των YOGA classes, συνδυάζοντας τη σωματική άσκηση με την εσωτερική ισορροπία.

inner

Παρόντες σε αυτή τη γιορτή ήταν και οι αθλητές της νέας γενιάς της PUMA, ο Πάνος Τριβυζάς, η Ανθή Κυριακοπούλου, η Μοσχούλα Μανούσου και η Σταυρούλα Χρυσαειδή οι οποίοι υπήρξαν αρωγοί μεταδίδοντας το αθλητικό πνεύμα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x