Running

9.009 εγγραφές στο 8ο NFL Athens, 491 διαθέσιμες θέσεις έως τις 4 Απριλίου

Μόλις 15 ημέρες έμειναν για την ολοκλήρωση των ατομικών εγγραφών στο 8ο No Finish Line Athens και η εντυπωσιακή ανταπόκριση του κόσμου οδηγεί σε πολύ μεγάλο ρεκόρ συμμετοχών.

Και αυτό γιατί οι εγγραφές έχουν ήδη φτάσει τις 9.009 που σημαίνει 20% αύξηση από τον αγώνα του 2023.

Οι ατομικές εγγραφές για όλα τα αγωνίσματα συνεχίζονται κανονικά έως τις 4 Απριλίου με μόνο 491 διαθέσιμες θέσεις συνολικά για τον φιλανθρωπικό αγώνα αλλά και όλους τους παράλληλους αγώνες που διεξάγονται στο πλαίσιο του 8ου No Finish Line Athens, το οποίο φέτος θα πραγματοποιηθεί 15-19 Μαΐου 2024 στην Αγορά του ΟΑΚΑ.

Πιο συγκεκριμένα οι διαθέσιμες θέσεις για κάθε αγώνισμα ξεχωριστά είναι:

Φιλανθρωπικό Charity Run – 281 θέσεις

Αγωνιστικό Elite Ultra Run 100h – 5 θέσεις

Αγωνιστικό Elite Ultra Run 24h – 10 θέσεις

Αγώνας Οικογενειών 30’ Family Run – 25 θέσεις

Αγώνας Γυναικών 5k Woman Run – 74 θέσεις

Αγώνας Μιλίου 1 Mile Run – 21 θέσεις

Μπαίνοντας στην τελική ευθεία για την εξάντληση και των τελευταίων 491 θέσεων, η διοργάνωση και το Μαζί για το Παιδί νιώθουν την ανάγκη να ευχαριστήσουν όλους τους απλούς ευαισθητοποιημένους πολίτες και δρομείς που θέλουν να συνεισφέρουν με τον δικό τους τρόπο στην συγκέντρωση χιλιομέτρων Αγάπης που μετατρέπονται σε χρήματα για την υλοποίηση προγραμμάτων του «Μαζί για το Παιδί».

Η πλατφόρμα των ατομικών εγγραφών θα παραμείνει ανοικτή μέχρι τα μεσάνυχτα της Πέμπτης 4 Απριλίου 2024 και σας περιμένουμε όλους να δηλώσετε συμμετοχή στο φιλανθρωπικό 100ωρο του 8ου No Finish Line Athens, που είναι αφιερωμένος στο «Μαζί για το Παιδί», καθώς επίσης και σε όλους τους παράλληλους αγώνες που θα λάβουν χώρα στην Αγορά του ΟΑΚΑ.

Οι Κυπελλούχες Ελλάδας με τον Ολυμπιακό, Τζίνα Λαμπρούση και Μαριαλένα Αρτακιανού θα τρέξουν για το «Μαζί για το Παιδί»!

Η διεθνής αθλήτρια βόλεϊ, Τζίνα Λαμπρούση με την συμπαίκτριά της στην Εθνική ομάδα αλλά και στον Ολυμπιακό, Μαριαλένα Αρτακιανού, οι οποίες πριν από λίγες ημέρες κατέκτησαν το Κύπελλο στο Λουτράκι «έκλεισαν» θέση για το κορυφαίο φεστιβάλ άθλησης, ψυχαγωγίας και προσφοράς 8ο No Finish Line Athens. Εσύ θα λείπεις;



Η εκκίνηση του 8ου NFL Athens θα δοθεί την Τετάρτη 15 Μαΐου 2024 ώρα 09:30 στην Αγορά του ΟΑΚΑ και δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι ανεξαρτήτου ηλικίας ή φυσικής κατάστασης, που με μία και μόνο εγγραφή μπορούν να περπατήσουν ή να τρέξουν όποια στιγμή της ημέρας ή της νύχτας θέλουν, για όσες φορές και ημέρες θέλουν και για όση διάρκεια θέλουν, σε κυκλική διαδρομή ενός χιλιομέτρου.

Η λήξη του φιλανθρωπικού αγώνα θα είναι στο ίδιο σημείο την Κυριακή 19 Μαΐου και ώρα 13:30 το μεσημέρι μετά από πέντε ημέρες γεμάτες άθληση και αναψυχή στην διαδρομή, μουσική και χορό στη σκηνή του NFL Athens.

Η διαδικασία εγγραφής
Οι ατομικές εγγραφές γίνονται ηλεκτρονικά από 17 Δεκεμβρίου 2023 έως 4 Απριλίου 2024 στο nflathens.com επιλέγοντας το συγκεκριμένο αγώνισμα και συμπληρώνοντας τη φόρμα ατομικής συμμετοχής. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι ανεξαιρέτως, σε έναν αγώνα όπου το κάθε χιλιόμετρο μετράει!

Η διαδικασία ηλεκτρονικής εγγραφής ολοκληρώνεται άμεσα με την καταβολή του αντιτίμου συμμετοχής μέσω κάρτας και η επιβεβαίωση της συμμετοχής γίνεται με την αποστολή στην προ-δηλωμένη ηλεκτρονική διεύθυνση σχετικού επιβεβαιωτικού μηνύματος.

Ακολουθήστε το No Finish Line Athens:

https://www.youtube.com/channel/UC9Vuy4T3024osQ34NnKfxJQ

https://www.tiktok.com/discover/no-finish-line-athens

https://www.facebook.com/NoFinishLineAthens/

https://www.instagram.com/nflathens/

https://twitter.com/NFLAthens

Επικοινωνήστε με το No Finish Line
Athens:

info@nflathens.com

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x