Running

Διήμερο τριάθλου 29-30 Σεπτεμβρίου στον Σχινιά

Η αθλητική περίοδος κλείνει για την Transitionsports με τον ωραιότερο τρόπο, τον αγώνα τριάθλου Sprint και Ολυμπιακής απόστασης στον Σχινιά.

Ένα συναρπαστικό διήμερο event που θα ξεκινήσει το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου με διάφορα παράπλευρα events (training, nutrition clinic etc.) και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή με τη διεξαγωγή του αγώνα και τις απονομές! Ξεχωριστή θέση στη διοργάνωση θα έχει το πρώτο Πανελληνιο πρωτάθλημα τριάθλου ΑμεΑ!!!



Το πρόγραμμα του διημέρου
Το Σάββατο: θα πραγματοποιηθούν δωρεάν προπονήσεις και θα δοθούν tips πάνω στις διαδρομές του αγώνα από προπονητές, και επίσης θα γίνουν ενδιαφέρουσες ενημερώσεις για αθλητική διατροφή, ψυχολογία κ.α.Επίσης θα λειτουργήσει η Γραμματεία από τις 12 ως τις 6 το απόγευμα για την παραλαβή τσάντας αθλητή και late registrations.

Την Κυριακή: η Γραμματεία θα λειτουργήσει από τις 6:30 ως τις 7:30 το πρωί. Η εκκίνηση θα δοθεί στις 8:30, μπροστά από τις εγκαταστάσεις του Moraitis Beach στον Σχινιά. Θα γίνουν ξεχωριστές εκκινήσεις ανά απόσταση με διαφορά 8’ η μία απ’ την άλλη.

Στον αγώνα θα υπάρχει δυνατότητα σκυτάλης: Διαλέγεις το άθλημα που αγαπάς και το μοιράζεσαι! Οι κατηγορίες των ομαδικών είναι:
αμιγώς Γυναικεία Ομάδα
Βusiness and Ρleasure (εταιρικό)
Family (οικογενειακό)
Οι ηλικιακές βραβεύσεις θα είναι ανά πενταετία στο ατομικό. Οι συμμετοχές στον αγώνα κλείνουν στις 23 Σεπτεμβρίου. Από την ημέρα αυτή και μετά, δυνατότητα εγγραφής θα υπάρχει μόνο ως late entry με σχετική οικονομική επιβάρυνση.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x