Running

Τρέχουμε χωρίς τερματισμό και προσφέρουμε στα παιδιά

Ο κορυφαίος φιλανθρωπικός αγώνας No Finish Line, ξεκινάει αύριο στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος και καλεί όλους μας να προσφέρουμε στην ενίσχυση της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί».

Το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος φιλοξενεί για πρώτη φορά στην Ελλάδα από τις 26 έως τις 30 Απριλίου τον κορυφαίο φιλανθρωπικό αγώνα του No Finish Line που έχει στόχο την ενίσχυση της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί», καθώς τα χρήματα του αγώνα θα πάνε σε άπορα παιδιά.

Επί πέντε ημέρες το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος θα φιλοξενήσει χιλιάδες πολίτες οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία τόσο να τρέξουν και να προσφέρουν με τα χιλιόμετρα που θα διανύσουν όσο και να ενθαρρύνουν τους δρομείς, να ψυχαγωγηθούν αλλά και να γνωρίσουν ενδεχομένως για πρώτη φορά τον χώρο.

Στον αγώνα των 90 ωρών κάθε άτομο έχει την δυνατότητα να συμμετέχει οποιαδήποτε στιγμή το επιθυμεί και για τις πέντε ημέρες, ενώ ο αγώνας των 24 ωρών ο οποίος έχει αγωνιστικό χαρακτήρα έχει οριστεί το Σάββατο 29 Απριλίου (ώρα 12 μ.μ.) και λήγει την Κυριακή 30 Απριλίου (12 μ.μ.).

Αποκλειστικός δωρητής του No Finish Line Athens , είναι το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος ενώ κύριος χορηγός επικοινωνίας είναι ο ΣΚΑΪ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x