Μαχητικά Αθλήματα

Αυτός είναι ο νέος αντίπαλος του Μιχαηλίδη στο UFC!

Σε ένα αποκαλυπτικό ρεπορτάζ η ιστοσελίδα, bjpenn.com κάνει γνωστό ότι έχει ληφθεί απόφαση για τον νέο παιχνίδι του Έλληνα μαχητή στο UFC.

Την πληροφορία ότι έκλεισε η ημερομηνία και ο αντίπαλος του Ανδρέα Μιχαηλίδη στο UFC μεταφέρει η ιστοσελίδα, bjpenn.com. Σύμφωνα με όσα αναφέρει σε σχετικό δημοσίευμα ο Έλληνας μαχητής θα τεθεί αντίπαλος με τον ΚB Bhullar την 1η Μαϊου του 2021 στο Λος Άντζελες.

Πρόκειται για μια πληροφορία η οποία μέχρι τώρα δεν έχει επιβεβαιωθεί αλλά δεν έχει διαψευστεί κιόλας από το UFC ή από κάποιο μέλος της ομάδας του Μιχαηλίδη ή τον προπονητή του τον Δημήτρη Παπακωνσταντίνου.

Να θυμίσουμε ότι αυτός θα είναι ο δεύτερος αντίπαλος του Μιχαηλίδη στη μεγαλύτερη διοργάνωση MMA στον κόσμο. Στον πρώτο του είχε γνωρίσει άδικα την ήττα από τον Μοντέστας Μπουκάουσκας σε μια ανώτερη κατηγορία από εκείνη που κανονικά αγωνίζεται και με μικρό περιθώριο να αποδεχθεί και να προπονηθεί για το ματς.

Ο ΚB Bhullar, κατάγεται από τον Καναδά και έχει αγωνιστεί άλλη μια φορά στο UFC γνωρίζοντας την ήττα με ΚΟ στον πρώτο γύρο από τον Τομ Μπριζ. Μέχρι τον πρώτο του αγώνα στο UFC Bhullar είχε ρεκόρ 8-0.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x