Μαχητικά Αθλήματα

Αγώνες του UFC στον Λευκό Οίκο ανακοίνωσε ο Τραμπ στο πλαίσιο του “America 250”

Ο Ντόναλτ Τραμπ ανακοίνωσε τα ξημερώματα ότι αγώνες του UFC θα διεξαχθούν στον Λευκό Οίκο ως το κορυφαίο γεγονός των εορτασμών του America 250.

Την απόφασή του ένα event του UFC να πραγματοποιηθεί στον Λευκό Οίκο έκανε γνωστή τα ξημερώματα ο Ντόναλτ Τραμπ.

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ ξάφνιασε με την ενημέρωση αυτή προς το κοινό που είχε συγκεντρωθεί για την ομιλία του με αφορμή την Ημέρα της Ανεξαρτησίας στη χώρα με πολλές και ποικίλες αντιδράσεις από ΜΜΕ και social media.



Βάσει των όσων αναφέρουν τα ΜΜΕ στις ΗΠΑ το event αυτό θα διεξαχθεί σε χώρο του Λευκού Οίκου εκτιμώντας ότι ο αριθμός των θεατών θα κυμανθεί από τις 20.000 ως και τις 25.000 άτομα. Είναι μια επιλογή του Τραμπ για ένα αθλητικό event άμεσα συνδεδεμένο με την χώρα με στόχο να προκαλέσει ένα μείγμα ενθουσιασμού και όχι μόνο.

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ έχει ήδη μιλήσει με τον Ντάνα Γουάιτ, τον επικεφαλής του UFC για την οργάνωση του event αυτού μεταφέροντάς του την επιθυμία να είναι ένα ιστορικό event, το καλύτερο που θα έχει διεξαχθεί μέχρι τώρα.

Η διοργάνωση αυτή θα γίνει στις 4 Ιουλίου του 2026, και θα αποτελέσει το αποκορύφωμα των εορτασμών της America 250 σε εορτασμούς στο πλαίσιο των εορτασμών των 250 ετών από την ανεξαρτησία της χώρας.

Η απόφαση αυτή του Τραμπ σχολιάζεται από κάποιους ως μία καινοτόμα προσέγγιση για να εορταστεί μια αρκετά σημαντική ημέρα στις ΗΠΑ με κάτι που αποτελεί ένα άκρως… αμερικανικό προϊόν αναγνωρισμένο παγκοσμίως με πολλά εκατομμύρια οπαδούς.

Ωστόσο κάποιοι άλλοι τονίζουν ότι πρόκειται για μια κίνηση που μειώνει την σημασία των εορτασμών αυτών αλλά γενικότερα υπονομεύει την αξιοπρέπεια της προεδρίας των ΗΠΑ αλλά και του συμβολισμού της κατοικίας του Προέδρου των ΗΠΑ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x