Γενικά

Ακυρώθηκε το διεθνές Οπεν πινγκ πονγκ νέων της Ορεστιάδας

Ακυρώθηκε το WTT Youth Contender πινγκ πονγκ της Ορεστιάδας, που επρόκειτο να διεξαχθεί 1-7 Οκτωβρίου, λόγω των λίγων δηλώσεων συμμετοχής.

Αφού έληξε και με την παράταση η προθεσμία για τις δηλώσεις συμμετοχής στο διεθνές Οπεν πινγκ πονγκ νέων της Ορεστιάδας, ο διοργανωτής Φιλία και οι αρμόδιοι της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας συζήτησαν για πολλή ώρα πιθανή λύση, όμως στο τέλος οδηγήθηκαν αναγκαστικά στην απόφαση για ακύρωση του τουρνουά.

Είναι μία πολύ αρνητική εξέλιξη γενικά για την ελληνική επιτραπέζια αντισφαίριση υπό την έννοια ότι καταβλήθηκε πολύς χρόνος και κόπος για την προετοιμασία των αγώνων κι επιπλέον υπήρχε η μεγάλη επιθυμία να πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά στη χώρα μας τουρνουά παγκόσμιας εμβέλειας στις μικρές ηλικίες.

Για την ιστορία, να σημειωθεί ότι στο Οπεν, που ήταν για τις ηλικίες κάτω των 13, των 15, των 17 και των 19 ετών, δήλωσαν τελικά από την Ελλάδα 31 παιδιά (21 αγόρια και δέκα κορίτσια. Οι συνολικές δηλώσεις, όμως, ήταν περιορισμένες (περίπου 50), ειδικά στα κορίτσια η ανταπόκριση από το εξωτερικό ήταν πολύ μικρή κι όλα αυτά οδήγησαν στη ματαίωσή του Οπεν.

Αθλητές και συνοδοί, λοιπόν, πρέπει να σταματήσουν άμεσα οποιεσδήποτε ενέργειες για τα εισιτήρια μετακίνησης ή για τη διαμονή τους στην ακριτική πόλη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x