Κολύμβηση

Κι άλλο χρυσό για την Αλεξανδρή στο Ευρωπαϊκό καλλιτεχνικής κολύμβησης

Η Βασιλική Αλεξανδρή υπερασπίστηκε τον περσινό της τίτλο στο τεχνικό και εξασφάλισε άλλο ένα χρυσό μετάλλιο για την Αυστρία στο Ευρωπαϊκό καλλιτεχνικής κολύμβησης.

Η ελληνική αποστολή δεν κατάφερε να φτάσει σε διάκριση, ωστόσο, η Βασιλική Αλεξανδρή ανέβηκε ξανά στο κορυφαίο σκαλί του βάθρου για την Αυστρία και πήρε άλλο ένα χρυσό μετάλλιο.

Επιλέγοντας να μην αγωνιστεί στο ελεύθερο σόλο, η Αλεξανδρή έκανε το back-to-back μετά την επιτυχία που είχε πανηγυρίσει στο Βελιγράδι και κατέκτησε το χρυσό και στη Μαδέιρα της Πορτογαλίας.

Από ελληνικής εκπροσώπησης, η Ζωή Καράγγελου βρέθηκε στην 6η θέση στον τελικό του τεχνικού προγράμματος του σόλο γυναικών, ενώ, η Εθνική των Ζαγγανά, Δαμπάλη, Καμαρινοπούλου, Θάνου, Πέντζα, Ρηγάκου, Τσαπραλή και Ιμβριώτη βρέθηκε επίσης στο 6ο «σκαλί» στον τελικό του Acrobatic, του τρίτου προγράμματος στα ομαδικά.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x