Μαχητικά Αθλήματα

Αμφιλεγόμενη νίκη του Τάισον Φιούρι επί του Φράνσις Ενγκάνου στη Σ. Αραβία

Ο Τάισον Φιούρι κράτησε τη ζώνη του στην κατηγορία βαρέων βαρών στην πυγμαχία νικώντας στα σημεία και με διαφωνία των κριτών τον Φράνσις Ενγκάνου.

Λίγο έλειψε ο Φράνσις Ενγκάνου στο ντεμπούτο του στην επαγγελματική πυγμαχία να πάρει τη ζώνη του παγκοσμίου πρωταθλητή βαρέων βαρών από τον Τάισον Φιούρι.

Ο «Gypsy King» κατάφερε τελικά να επικρατήσει στα σημεία στον αγώνα δέκα γύρων, με τους κριτές ωστόσο να διαφωνούν για την έκβαση του αγώνα, καθώς δύο έκριναν νικητή τον Φιούρι (95-94, 96-93) και ένας τον Ενγκάνου. Μάλιστα ο 37χρονος που προέρχεται από το UFC έριξε τον αντίπαλό του κάτω στον τρίτο γύρο, αλλά εκείνος γρήγορα σηκώθηκε και απέφυγε το... νοκ άουτ.



Ο Φιούρι επέκτεινε το αήττητο σερί του σε 35 αγώνες έχοντας στο διάστημα αυτό 34 νίκες και μια ισοπαλία. Πλέον λέγεται ότι ο επόμενος αντίπαλός του θα είναι ο Ολεξάντρ Ούσικ, που έχει τις ζώνες σε WBA, WBO και IBF titles. Υπάρχει ήδη deal για τον αγώνα, πιθανολογείται ότι μπορεί να διεξαχθεί στις 23 Δεκεμβρίου, αλλά ακόμη δεν υπάρχει κάτι οριστικό.

Μεταξύ των 26.000 θεατών του αγώνα ήταν ο Κριστιάνο Ρονάλντο, αλλά και δύο θρύλοι του ποδοσφαίρου, ο Βραζιλιάνος Ρονάλντο και ο Πορτογάλος Φίγκο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x