Μαχητικά Αθλήματα

Αναβλήθηκε το Πανελλήνιο Τάε Κβο Ντο λόγω κορωνοϊού

Στην αναβολή του πανελληνίου πρωταθλήματος του Τάε Κβο Ντο προχώρησε η ομοσπονδία του αθλήματος στη χώρα.

Δεν θα διεξαχθεί -τελικά- το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα του Τάε Κβο Ντο. Αυτό αποφάσισε και ανακοίνωσε η ομοσπονδία του αθλήματος στη χώρα, μια απόφαση-απόρροια της έξαρσης του κορωνοϊού τις τελευταίες ημέρες .

Το πρωτάθλημα ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί στην Χαλκίδα στις 27 Ιανουαρίου, αλλά όπως εξηγεί η ΕΛΟΤ στην ανακοίνωση με βάσει τα δεδομένα που υπάρχουν αυτή την στιγμή δεν είναι δυνατό να πραγματοποιηθεί, καθώς απαραίτητη προϋπόθεση για την επιτυχημένη διεξαγωγή του είναι η μαζική συμμετοχή αθλητών και αθλητριών.

Ανακοίνωση της ΕΛΟΤ για την αναβολή του Πανελλήνιου πρωταθλήματος ανδρών και γυναικών:

«Την απόφαση για αναβολή του Πανελλήνιου πρωταθλήματος ανδρών και γυναικών που ήταν προγραμματισμένο να πραγματοποιηθεί στο κλειστό γυμναστήριο Κανήθου, στην Χαλκίδα, την Πέμπτη 27 Ιανουαρίου, έλαβε η διοίκηση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ταεκβοντό (ΕΛΟΤ).

Επιθυμία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ταεκβοντό ήταν και παραμένει, η μαζική συμμετοχή αθλητών και αθλητριών στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα των συγκεκριμένων ηλικιακών κατηγοριών -δεδομένου ότι αποτελεί κριτήριο για τη συγκρότηση της εθνικής ομάδας που θα συμμετέχει στο Παγκόσμιο αλλά και το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του 2022- κάτι που ενδεχομένως να μην ήταν εν τέλει δυνατόν λόγω της επέλασης του κορονοϊού και της παραλλαγής Όμικρον.

Για τον λόγο αυτό, η ΕΛΟΤ, θέλοντας να προστατεύσει το θεσμό της διοργάνωσης που αποτελεί τη «ναυαρχίδα» των πανελλήνιων πρωταθλημάτων της, αποφασίζει την αναβολή του.

Όσον αφορά στο Κύπελλο «Γιώργος Βόλαρης» θα πραγματοποιηθεί ΚΑΝΟΝΙΚΑ το τριήμερο 28, 29 και 30 Ιανουαρίου, στο κλειστό της Κανήθου».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x