Γενικά

Αναβλήθηκε για τον Απρίλιο το Προολυμπιακό τουρνουά πινγκ πονγκ της Ευρώπης

Μία ακόμη ανατροπή αυτόν τον μήνα σε αγωνιστικό πλάνο της διεθνούς επιτραπέζιας αντισφαίρισης, εξαιτίας των επιδράσεων από την πανδημία Covid-19.

Το ΔΣ της ETTU αποφάσισε να αναβάλλει το Ευρωπαϊκό Προολυμπιακό τουρνουά πινγκ πονγκ απλού. Είχε προγραμματιστεί να γίνει στη Λισαβόνα στο διάστημα 10-14 Φεβρουαρίου 2021 και η νέα ημερομηνία, στην οποία ορίστηκε, είναι 21-25 Απριλίου.

Θυμίζουμε ότι είναι η δεύτερη, μέσα σε λίγες ημέρες, αλλαγή στο πολύ σημαντικό event, καθώς πρόσφατα ανέλαβε το European Olympic Singles Qualification η Λισαβόνα από τη Μόσχα, στην οποία επρόκειτο από πέρυσι να διεξαχθεί. Δεν αλλάζει, φυσικά, το γυμναστήριο, στο οποίο θα φιλοξενηθούν οι αγώνες και είναι το δημοτικό «Odivelas Lisbon».

Όπως αναφέρει στη σημερινή της ανακοίνωση, η ETTU έλαβε υπόψη την επιβεβαίωση από την παγκόσμια ομοσπονδία ότι τα Προολυμπιακά τουρνουά στις διάφορες ηπείρους (Continental Qualification) μπορούν να ολοκληρωθούν πριν από τις 30 Απριλίου 2021, τη συνεχιζόμενη δύσκολη κατάσταση με τον κορωνοϊό σε όλη την Ευρώπη, όπως και τα αιτήματα από τις εθνικές ομοσπονδίες-μέλη της ν’ αγωνιστούν αργότερα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x