Γενικά

Ανανέωσαν με Παναθηναϊκό Τόλιου, Κωνσταντόπουλος

Την ανανέωση της συνεργασίας του με τους Κατερίνα Τόλιου και Κώστα Κωνσταντινόπουλο για τα τμήματα πινγκ πονγκ ανδρών και γυναικών ανακοίνωσε την Τρίτη ο Παναθηναϊκός.

Στον Παναθηναϊκό θα αγωνιστούν και τη φετινή σεζόν οι Κατερίνα Τόλιου και Κώστας Κωσνταντινόπουλος. Ο Ερασιτέχνης ανακοίνωσε την Τρίτη την ανανέωση της συνεργασίας του με τους δύο πρωταθλητές του πινγκ πονγκ, που αυτήν την εποχή βρίσκονται στη Ρουμανία με τις Εθνικές ομάδες.

Αναλυτικά, οι ανακοινώσεις:

«Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με την αθλήτρια πινγκ πονγκ Κατερίνα Τόλιου για την αγωνιστική σεζόν 2021-2022.

Σε μια πολύ σημαντική ανανέωση προχώρησε το "τριφύλλι", καθώς διατήρησε στο έμψυχο δυναμικό του τη διεθνή Κατερίνα Τόλιου.

Η αθλήτρια του ΠΑΟ αναδείχτηκε πρωταθλήτρια Ελλάδας πριν λίγες ημέρες στο ατομικό, ενώ ήταν και πρωταθλήτρια Ελλάδας στο διπλό.

Σε δήλωση της η Τόλιου τόνισε πως: «Ανυπομονώ να ξεκινήσει η νέα σεζόν και οι επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις με τον Παναθηναϊκό. Η νέα σεζόν θα είναι διαφορετική και για εμάς και για τις άλλες ομάδες.
Έχουμε ενισχυθεί σημαντικά, ενώ υπάρχουν και αρκετές καλές ξένες αθλήτριες στο πρωτάθλημα. Ελπίζω αυτή η χρονιά να κυλήσει ομαδικά και να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό στις εγχώριες διοργανώσεις».

«Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον αθλητή της επιτραπέζιας αντισφαίρισης, Κώστα Κωνσταντινόπουλο, για την αγωνιστική σεζόν 2021-2022.

Για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά με το "τριφύλλι" στο στήθος θα αγωνίζεται ο Κώστας Κωνσταντινόπουλος, ένας από τους καλύτερους Έλληνες αθλητές. Ήταν και πάλι μέσα στα μετάλλια στο πρόσφατο ατομικό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και αναμφίβολα θα βοηθήσει τα μέγιστα, ώστε να πρωταγωνιστήσει το "τριφύλλι" στο πρωτάθλημα που ξεκινάει.

Σε δήλωση του στο www.pao1908.com ο Κωνσταντινόπουλος τόνισε πως: «Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά στον Παναθηναϊκό και θα προσπαθήσω να αποδώσω το καλύτερο δυνατό. Θα στηρίξω στο μέγιστο την ομάδα. Στόχος μας είναι η πρωτιά και σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Στο πρόσφατο πρωτάθλημα, πήρα τη δεύτερη θέση στο ομαδικό και την τρίτη θέση στο ατομικό. Είμαι προετοιμασμένος και, μαζί με τα υπόλοιπα παιδιά, θα δουλέψουμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x