Στίβος

Στο μίτινγκ της Λεμεσού επιστρέφει στις επάλξεις ο Αναστασάκης

Ο Μιχάλης Αναστασάκης έχει επιστρέψει για τα καλά σε κανονικό ρυθμό προπόνησης μετά το χειρουργείο που υποβλήθηκε τον περασμένο Οκτώβριο.

Ο Μιχάλης Αναστασάκης μπορεί να έχασε τους αγώνες στίβου του Φλεβάρη, όμως κέρδισε τον απαραίτητο χρόνο για την αποκατάστασή του, προκειμένου να είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση για την καλοκαιρινή περίοδο.

Ο πρωταθλητής της σφυροβολίας αναμένεται να κάνει τον πρώτο του δυνατό αγώνα στο μίτινγκ της Λεμεσού στις 25 Μαΐου και διαδοχικά θα συμμετάσχει στα «Βενιζέλεια» στις 28 του ίδιου μήνα, στο Φεστιβάλ Τρίπολης (3/6) και στο Εαρινό Πρωτάθλημα στις Σέρρες (10-11/6), το οποίο θα αποτελέσει και το κριτήριο πρόκρισης για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ομάδων της Σιλέσια.

Ο Αναστασάκης το 2022 ξεκίνησε πολύ καλά τη χρονιά, πετυχαίνοντας τη δεύτερη (77,30) και τρίτη (77,11) καλύτερη επίδοση της καριέρας του, ωστόσο στάθηκε άτυχος στη συνέχεια, καθώς ο τραυματισμός δεν του επέτρεψε να έχει τη συνέχεια που ήθελε.

Ο Αναστασάκης θα διεκδικήσει την πρόκριση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ανοιχτού στίβου της Βουδαπέστης τον ερχόμενο Αύγουστο είτε κυνηγώντας το όριο των 78 μέτρων, είτε μέσω του ranking της WA.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x