Γενικά

Άνοδος εφτά θέσεων για Γκιώνη

Άνοδος πέντε θέσεων στην παγκόσμια κατάταξη του πινγκ πονγκ σημείωσε ο Παναγιώτης Γκιώνης, ανεβαίνοντας στο Νο 23 από το Νο 30 του προηγούμενου μήνα.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Έτσι, δημιούργησε ρεκόρ καριέρας, αφού πρώτη φορά βρέθηκε τόσο ψηλά.

Ο Έλληνας πρωταθλητής βρίσκεται από τον Μάρτιο σταθερά μέσα στους πρώτους 30 του κόσμου. Ο Γκιώνης κράτησε τους ίδιους βαθμούς (2.325), ωστόσο ανέβηκε στην κατάταξη, αφού ευνοήθηκε από κάποιες μετακινήσεις συναθλητών του.

Ο Καλλίνικος Κρεάνγκα υποχώρησε στο νούμερο 84 από το 79, διατηρώντας τους 2.086 βαθμούς του Ιουνίου, ενώ ο Κώστας Παπαγεωργίου στο 121 από το 114. Ο Κώστας Λαγογιάννης μετακινήθηκε στο 243 από το 233 και ο Τάσος Ρηνιώτης στο 354 από το 339.

Στις γυναίκες, η Κατερίνα Τόλιου υποχώρησε στο νούμερο 252 (από 246), η Αγγελίνα Παπαδάκη στο 297 (από 290) και η Μαρία Χριστοφοράκη στο 309 (από 303). Η Φιλαρέτη Εξάρχου βγήκε από τους πίνακες, έχοντας μείνει καιρό εκτός διεθνών αγώνων.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x