Μαχητικά Αθλήματα

Απέφυγε το rematch ο Λόπες στην πρόσκληση του Καμπόσου

Δεν θέλησε να δώσει απάντηση ο Τεόφιμο Λόπες στην πρόσκληση του Καμπόσου για rematch.

Μπορεί να μην δέχθηκε την ήττα του ο Τεόφιμο Λόπες αλλά απέφυγε να απαντήσει στην πρόσκληση του Γιώργου Καμπόσου να υπάρξει και δεύτερος αγώνας μεταξύ τους.

«Φίλε έχεις λίγο παραισθήσεις με αυτά που λες. Έχω τις ζώνες και κέρδισα τον αγώνα πεντακάθαρα. Δες το ματς. Αλλά εγώ ήρθα εδώ και έπαιξα με σεβασμό. Αν θες το κάνουμε ξανά μέσα στην Αυστραλία με 80.000 κόσμο», ανέφερε ο Γιώργος Καμπόσος απαντώντας στην τοποθέτηση του Λόπες με το πρόσωπό του γεμάτο αίματα. Ωστόσο στην πρόταση-πρόσκληση αυτή απέφυγε να απαντήσει.

«Αυτή την στιγμή θέλω να επιστρέψω πίσω στην οικογένειά μου και στον γιο μου που γεννήθηκε 11 μέρες πριν. Λυπάμαι για όλους όσους τους απογοήτευσα», ήταν η απάντησή του.

Θυμίζουμε ότι ο Λόπες, ο οποίος είχε κερδίσει τις ζώνες από τον αγώνα του με τον Λοματσένκο όταν ο Λιθουανός ζητούσε συνεχώς το rematch του αγώνα τους, επίσης είχε αρνηθεί κάθε φορά, σε κάθε πρόταση που γινόταν. Όπως και πως συνεχώς ζητούσε να αλλάξει το γήπεδο του αγώνα του με τον Καμπόσο, προκαλώντας συνεχώς αναβολές στην οριστικοποίηση του ματς που έγινε τα ξημερώματα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x