Μαχητικά Αθλήματα

Αποκάλυψε ποιας μεγάλης ομάδας οπαδός είναι ο Νουρμαγκομέντοφ

Ο Χαμπίμπ Νουρμαγκομέντοφ σε συνέντευξη που παραχώρησε, παραδέχθηκε πως του αρέσει να παρακολουθεί ποδοσφαιρικούς αγώνες, ποια ομάδα του αρέσει να παρακολουθεί αλλά και ποια είναι η μεγάλη του αγάπη.

Λατρεύει το ποδόσφαιρο και δεν το κρύβει. Ο Χαμπίμπ Νουρμαγκομέντοφ σε συνέντευξη που παραχώρησε, παραδέχθηκε πως του αρέσει να παρακολουθεί ποδοσφαιρικούς αγώνες, ποια ομάδα του αρέσει να παρακολουθεί αλλά και ποια είναι η μεγάλη του αγάπη...

«Δεν είμαι απλώς ένας θεατής. Αγαπώ το ποδόσφαιρο, γνωρίζω πολύ καλά την ιστορία του και πιστεύω ότι το αγγλικό πρωτάθλημα είναι το καλύτερο στον κόσμο», τόνισε ο Ρώσος μαχητής και συνέχισε:

«Μου αρέσει η Λίβερπουλ. Θυμάμαι όταν ήμουν παιδί το 2005 να παρακολουθώ το παιχνίδι της με την Μίλαν στο Νταγκεστάν. Είχαμε μια μεγάλη οθόνη και είχαμε μαζευτεί πολλοί άνθρωποι για να παρακολουθήσουμε τον αγώνα», τόνισε και κατέληξε για την περιγραφή του για τον αξέχαστο τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ του 2005...

«Όταν ήταν πίσω στο σκορ με 3-0 πίστευα και το έλεγα ‘’πρέπει να το γυρίσουν, θα το γυρίσουν’’, διότι μου άρεσε πάρα πολύ αυτή η ομάδα. Ήταν θυμάμαι ο Μίλαν Μπάρος, ο Σμίτσερ, ο Ρίισε, ο Χίπια. Τα θυμάμαι όλα... Και φυσικά ο Τζέραρντ. Ήταν μια αρκετά καλή ομάδα αλλά και τώρα είναι καλή η ομάδα. Παρακολούθησα όλα τα εφετινά της παιχνίδια. Όμως το παραδέχομαι είμαι φανατικός οπαδός της Ρεάλ Μαδρίτης», κατέληξε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x