Κολύμβηση

Στα ημιτελικά στα 50μ πρόσθιο ο Ασπουγαλής

O Αρκάδιος Ασπουγαλής σημείωσε ατομικό ρεκόρ στα 50μ. πρόσθιο με 27.23 και πέρασε στα ημιτελικά στο παγκόσμιο πρωτάθλημα υγρού στίβου της Φουκουόκα.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Την πρόκριση στα ημιτελικά στα 50μ πρόσθιο πήρε ο Αρκάδιος Ασπουγαλής στο παγκόσμιο πρωτάθλημα υγρού στίβου. Ο 22χρονος Έλληνας πρωταθλητής μάλιστα κατάφερε να συνδυάσει την επιτυχία του αυτή με άλλη μια, με ατομικό ρεκόρ 27.23 και πλέον αγωνίζεται το μεσημέρι στις 14:30 στην πρώτη ημιτελική σειρά.

Ο Ασπουγαλής βελτίωσε κατά πολύ το ατομικό του ρεκόρ, το οποίο ήταν 27.50, ένώ έφτασε μια ανάσα από τον πανελλήνιο με 27.20 που έχει ο Ξυνάδας από το 2009

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x