Γενικά

Αυλαία στις φετινές δράσεις της ΕΤΑΒΕ στο πλαίσιο του #MeTae για την καταπολέμηση της έμφυλης βίας

Η Ένωση Ταεκβοντό Βορείου Ελλάδος (ΕΤΑΒΕ) ολοκληρώνει με επιτυχία το έργο MeTae, κάνοντας μια αναδρομή στις δράσεις της κατά τον τελευταίο χρόνο.

Ανάμεσα στις πιο σημαντικές δραστηριότητες της ΕΤΑΒΕ τον τελευταίο χρόνο, ξεχωρίζει η συμμετοχή της, για ακόμα μια χρονιά, στο 14ο «Hereya Open Tournament» που διεξήχθη στη Σόφια.

Το «Hereya Open» αποτελεί μια από τις πιο σημαντικές διοργανώσεις ταεκβοντό στην Ευρώπη, προσελκύοντας αθλητές υψηλού επιπέδου από όλο τον κόσμο. Η συμμετοχή μας σε αυτή τη διοργάνωση όχι μόνο επέτρεψε στους αθλητές να διακριθούν σε διεθνές επίπεδο, αλλά έδωσε, επίσης, την ευκαιρία να μοιραστούμε τις γνώσεις μας και να προωθήσουμε τις αρχές του έργου MeTae.

Κατά τη διάρκεια του τουρνουά, οι αθλητές της ΕΤΑΒΕ διακρίθηκαν σε διάφορες κατηγορίες, αποδεικνύοντας την τεχνική τους κατάρτιση και το αγωνιστικό τους πνεύμα. Επιπλέον, η ΕΤΑΒΕ εκμεταλλεύτηκε αυτήν την ευκαιρία για να μοιραστεί τις κατευθυντήριες οδηγίες και το σχέδιο δράσης για την ισότητα των φύλων (gender plan and guide for coaches) με προπονητές κι αθλητές, ενισχύοντας έτσι τη διάδοση των βασικών αρχών του MeTae.

«Ευχαριστούμε θερμά όλους τους αθλητές, προπονητές, γονείς και συνεργάτες που υποστήριξαν την αποστολή και συνέβαλαν στην επιτυχία της ομάδας. Ανυπομονούμε για τις μελλοντικές μας δραστηριότητες και την περαιτέρω προώθηση των αξιών του MeTae», δήλωσε ο πρόεδρος της ΕΤΑΒΕ, Χρήστος Μανώλης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x