Στίβος

Βαλκανικό Πρωτάθλημα: Ασημένιο μετάλλιο από τη Δεσπολλάρη στα 800 μέτρα!

Το ασημένιο μετάλλιο στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα του Βόλου κατέκτησε η Γεωργία Δεσπολλάρη στα 800 μέτρα!

Ακόμα μια διάκριση, ακόμα ένα μετάλλιο για την Ελλάδα στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα που διεξάγεται στο Πανθεσσαλικό του Βόλου!

Η Γεωργία Δεσπολλάρη κατέκτησε το πρώτο της μετάλλιο στη διοργάνωση, τερματίζοντας στη δεύτερη θέση του τελικού των 800 μέτρων με χρόνο 2:02.35.

Παρ' όλο που η Ελληνίδα αθλήτρια είχε φέτος πολύ καλύτερο ρεκόρ, η κούρσα δεν της βγήκε όπως θα ήθελε, ωστόσο, βρέθηκε στο βάθρο και με το ασημένιο μετάλλιο στο στήθος!

Στον τελικό του αγωνίσματος συμμετείχε και η Εμμανουέλα Πλάκα, με τη νεαρή αθλήτρια να κάνει προσωπικό ρεκόρ με 2:02.91 και να τερματίζει στην τέταρτη θέση.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x