Γενικά

Βαλκανικό Πρωτάθλημα πινγκ πονγκ U11 & U13: Αυλαία με το ομαδικό, οι αντίπαλοι της Ελλάδας στα γκρουπ

Έναρξη την Τετάρτη στο δεύτερο Βαλκανικό Πρωτάθλημα επιτραπέζιας αντισφαίρισης για αθλητές κι αθλήτριες μέχρι 11 και μέχρι 13 ετών.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Το δεύτερο Βαλκανικό Πρωτάθλημα επιτραπέζιας αντισφαίρισης για αθλητές κι αθλήτριες μέχρι 11 και μέχρι 13 ετών το φιλοξενεί και φέτος η Αλμπένα της Βουλγαρίας, με την Ελλάδα να είναι ανάμεσα στις εννέα συμμετέχουσες χώρες και να προσβλέπει σε δυνατή αγωνιστική παρουσία και μετάλλια.

Το ομαδικό αποτελεί το πρώτο μέρος στη διοργάνωση, η οποία θα ολοκληρωθεί την ερχόμενη Κυριακή. Οι συνολικά 15 διεθνείς μας έφτασαν το απόγευμα της Τρίτης στην Αλμπένα, προπονήθηκαν και το βράδυ της ίδια μέρας πληροφορήθηκαν το αποτέλεσμα της κλήρωσης των ομίλων.

Στο μικτό ομαδικό U13, η Εθνική μας είναι στο δεύτερο γκρουπ με την Τουρκία (επικεφαλής), τη Βουλγαρία και τη Σερβία.

Στο ομαδικό U11 αγοριών, η Ελλάδα βρέθηκε στο δεύτερο γκρουπ με την Τουρκία (επικεφαλής), τη Βόρεια Μακεδονία και τη Σερβία.

Στο ομαδικό U11 κοριτσιών, η κλήρωση έφερε τη χώρα μας στο πρώτο γκρουπ με αντιπάλους τη Ρουμανία (επικεφαλής), τη Μολδαβία και τη Β. Μακεδονία.

Από δύο γκρουπ των τεσσάρων έχουν σχηματιστεί σε κάθε κατηγορία. Με το σύστημα «ένας προς όλους» όλες οι αγωνιστικές γίνονται την Τετάρτη. Οι διοργανωτές γνωστοποίησαν στις αποστολές ότι όλες οι ομάδες θα συνεχίσουν στο ταμπλό (από προημιτελικά), απλά παίζει ρόλο ποια θέση από 1 έως 4 θα καταλάβουν στα γκρουπ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x