Γενικά

Δέκα χρόνια από τις επιτυχίες-ορόσημο στο Ευρωπαϊκό του Σβέσχατ - Το ντοκιμαντέρ έρχεται...

Η WEB TV της ελληνικής ομοσπονδίας του αθλήματος ετοιμάζει ντοκιμαντέρ για να θυμίσει και να τονίσει εκείνες τις υπέροχες στιγμές και με μικρό τρέιλερ δίνει μία πρώτη γεύση.

Οκτώβριος 2013-Οκτώβριος 2023. Πέρασαν δέκα χρόνια από το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Σβέσχατ όπου η ελληνική επιτραπέζια αντισφαίριση έζησε μία από τις κορυφαίες στιγμές στην ιστορία της. Στη διοργάνωση, που έγινε στην αυστριακή πόλη από τις 4 έως τις 13/10/2013, κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο ομαδικό ανδρών (το μοναδικό της έως τώρα στα χρονικά) και το χάλκινο με τον Παναγιώτη Γκιώνη στο απλό ανδρών (το μοναδικό του πρωταθλητή μας στο αγώνισμα).

Η WEB TV της ελληνικής ομοσπονδίας του αθλήματος ετοιμάζει ντοκιμαντέρ για να θυμίσει και να τονίσει εκείνες τις υπέροχες στιγμές και με μικρό τρέιλερ δίνει μία πρώτη γεύση. Αφηγήσεις, συναισθήματα, αναμνήσεις από τους πρωταγωνιστές και όχι μόνο θα "ταξιδέψουν" τους φίλους της επιτραπέζιας αντισφαίρισης και του αθλητισμού γενικότερα, στα δύο μετάλλια-ορόσημο του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος της Αυστρίας.

Στην κάμερα μίλησαν οι Παναγιώτης Γκιώνης, Καλλίνικος Κρεάνγκα, Κώστας Παπαγεωργίου, Τάσος Ρηνιώτης (αθλητές της δευτεραθλήτριας Ευρώπης), Κώστας Βατσακλής (προπονητής της ομάδας), Μανώλης Κολυμπάδης (πρώην πρόεδρος ΕΦΟΕπΑ), Ανδρέας Γεωργίου (πρόεδρος Κυπριακής Ομοσπονδίας), Γιώργος Παπαγεωργίου (μέλος τότε της διοίκησης της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. και πατέρας του σημερινού προέδρου), Σωτήρης Ζήκος (εκτάκτως κόουτς των γυναικών τότε, όλοι παρόντες στο Σβέσχατ), Στέλλα Νικολουδάκη (σημερινή διευθύντρια των διοικητικών υπηρεσιών της ομοσπονδίας και συνδετικός κρίκος τότε των γραφείων με την εθνική ομάδα) και από τους ξένους τοπ άσους ο Γερμανός Ντιμίτρι Οβτσάροφ, ο Λευκορώσος Βλαντιμίρ Σαμσόνοφ και οι Πορτογάλοι Τιάγκο Απολόνια κα Ζοάο Μοντέιρο. Το ντοκιμαντέρ έρχεται στο κανάλι της ΕΦΟΕπΑ στο youtube...

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x