Γενικά

Δέκα χρόνια από τις επιτυχίες-ορόσημο του Σβέσχατ: Το 2ο μέρος του ντοκιμαντέρ

Αφορά κι αυτό στη μεγάλη επιτυχία της εθνικής ομάδας ανδρών με την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου.

Το 2ο μέρος του αφιερώματος στις ιστορικές διακρίσεις της ελληνικής επιτραπέζιας αντισφαίρισης στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του 2013, στο Σβέσχατ της Αυστρίας, δημοσίευσε η Ε.Φ.Ο.Επ.Α. στο κανάλι της στο youtube.

Αφορά κι αυτό στη μεγάλη επιτυχία της εθνικής ομάδας ανδρών με την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου. Το 1ο μέρος αναφερόταν στην πορεία μέχρι και την εξασφάλιση του βάθρου, το 2ο περιλαμβάνει τον ημιτελικό με τη Λευκορωσία, τον τελικό με τη Γερμανία και φυσικά τις μοναδικές στιγμές χαράς, που ακολούθησαν.

Τιμώντας τη μεγαλειώδη πορεία στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, που είχε γίνει από τις 4 έως τις 13/10/2013, η WEB TV της ελληνικής ομοσπονδίας δίνει την ευκαιρία στα πιο νέα παιδιά να μάθουν, στους μεγαλύτερους σε ηλικία ν' αναπολήσουν τις ξεχωριστές εκείνες στιγμές κι όλοι μαζί ν' ακούσουν αφηγήσεις, περιστατικά και να νιώσουν το συναίσθημα.

Οι φίλοι του αθλητισμού μπορούν να βρουν την ιδιαίτερη αυτή δουλειά εδώ



Στη σειρά ντοκιμαντέρ «η Ε.Φ.Ο.Επ.Α. παρουσιάζει», τα βίντεο τιτλοφορούνται «Δέκα χρόνια από τις επιτυχίες - ορόσημο του Σβέσχατ» και θ' ακολουθήσει άλλο ένα μέρος για το χάλκινο μετάλλιο του Παναγιώτη Γκιώνη στο απλό ανδρών και τα μεθεόρτια στην Αθήνα.

Στο δεύτερο βίντεο μιλούν οι Παναγιώτης Γκιώνης, Καλλίνικος Κρεάνγκα, Κώστας Παπαγεωργίου, Τάσος Ρηνιώτης (αθλητές της δευτεραθλήτριας Ευρώπης), Κώστας Βατσακλής (προπονητής της ομάδας), Βλαντιμίρ Σαμσόνοφ (ο θρυλικός αθλητής της Λευκορωσίας), Ντιμίτρι Οβτσάροφ (ο σπουδαίος άσος της Γερμανίας), Μανώλης Κολυμπάδης (πρώην πρόεδρος ΕΦΟΕπΑ), Ανδρέας Γεωργίου (πρόεδρος της Παγκύπριας Ομοσπονδίας του αθλήματος), Γιώργος Παπαγεωργίου (μέλος τότε της διοίκησης της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. και πατέρας του σημερινού προέδρου), Φιλαρέτη Εξάρχου (αθλήτρια της εθνικής ομάδας γυναικών σε εκείνη τη διοργάνωση), Σωτήρης Ζήκος (εκτάκτως κόουτς των γυναικών τότε, όλοι παρόντες στο Σβέσχατ) και Στέλλα Νικολουδάκη (σημερινή διευθύντρια των διοικητικών υπηρεσιών της ομοσπονδίας και συνδετικός κρίκος τότε των γραφείων με την εθνική ομάδα).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x