Γενικά

Δεν πάνε Τόκιο Αναστασιάδου/Φίτσιου

Το δίδυμο της κωπηλασίας δεν κατάφερε να προκριθεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Όνειρο έμεινε για την Ευαγγελία Αναστασιάδου και τη Ζωή Φίτσιου η πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, καθώς τερμάτισαν στην πέμπτη θέση της ημιτελικής σειράς του διπλού σκιφ ελαφρών βαρών, στην Προολυμπιακή Ρεγκάτα της Λουκέρνης. Το εισιτήριο για τον τελικό του αγωνίσματος «σφράγιζαν» τα τρία πρώτα πληρώματα από την ημιτελική σειρά των Ελληνίδων.

Στις 11:40 σήμερα, Κυριακή (16/5) αρχίζει ο τελικός του σκιφ γυναικών με τη συμμετοχή της Αννέτας Κυρίδου, μέσω του οποίου θα διεκδικήσει την παρουσία της στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Συγκεκριμένα, οι Ευαγγελία Αναστασιάδου και Ζωή Φίτσιου πέρασαν τη γραμμή του τερματισμού σε 7:28.07 και ως θα συνεχίσουν σε αγώνες κατάταξης. Στον τελικό του διπλού σκιφ ελαφρών βαρών προκρίθηκαν από την ημιτελική σειρά των Αναστασιάδου Φίτσιου οι Μόλι Ρέκφορντ/Μισέλ Σέτσερ από τις ΗΠΑ ως πρώτες (07:19.02), οι δεύτερες Αόιφε Κάσεϊ/Μάργκαρετ Κρέμεν από την Ιρλανδία (07:21.23) και οι τρίτες Γουέιν Χουάνγκ και Ντάνταν Παν από την Κίνα (07:23.71).

Από τη δεύτερη ημιτελική σειρά του διπλού σκιφ ελαφρών βαρών γυναικών, την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο θα διεκδικήσουν μέσω του τελικού της Προολυμπιακής Ρεγκάτας της Λουκέρνης, οι πρώτες Πατρίσια Μερζ και Φρεντερίκ Ροκ από την Ελβετία (07:23.45), οι δεύτερες Βερόνικα/Ντέρες και Τζακλίν Νικόλ Στελμάσικ από την Πολωνία (07:24/15), καθώς και οι τρίτες Σάρα Πάουντ/Τζόρτζια Νέσμπιτ από την Αυστραλία (07:29.25).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x