Γενικά

Δεν τα κατάφερε ο Τσαγκράκος

Παρά την προσπάθεια που κατέβαλε ο Πουλίκος Τσαγκράκος δεν κατάφερε να επιβάλλει τον δικό του ρυθμό κόντρα στον Κουβανό, Despaigne και μοιραία γνώρισε την ήττα στο επαγγελματικό του ντεμπούτο.

Το αγωνιστικό comeback του Πουλίκου Τσαγκράκου δεν συνδυάστηκε με νίκη. Συνδυάστηκε όμως με την μετάβασή του στην επαγγελματική πυγμαχία, υπό την αιγίδα της AIBA.

Ο Έλληνας πρωταθλητής δεν κατάφερε να επιβάλλει τον δικό του ρυθμό, με τον Κουβανό, Arisnoidys Despaigne να επικρατεί έπειτα από οκτώ γύρους με ομόφωνη απόφαση των κριτών (79-73, 80-71,79-73) στους αγώνες που έγιναν στη Ρωσία.

Ο Τσαγκράκος ήταν ο πιο πιεστικός πυγμάχος, παίρνοντας το κέντρο, αλλά με μονά χτυπήματα και έχοντας ν’ αντιμετωπίσει τη συνεχή κίνηση του Κουβανού που απέφευγε την κοντινή μάχη, δυσκολευόταν να κλείσει την απόσταση.

Ο 2ος και ο 4ος γύρος ήταν οι πιο ισορροπημένοι με τον Τσαγκράκο να βγάζει συνδυασμούς που κλόνισαν τον «ασημένιο» Παγκόσμιο Πρωταθλητή το 2013, ο οποίος όμως συνέχισε να μαζεύει μεθοδικά τα σημεία και με μεγαλύτερη ενέργεια ολοκλήρωσε τον αγώνα παίρνοντας τη νίκη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x