Γενικά

Δεύτερη θέση για την Ελ Λατίφ στη Φλάνδρα, χάλκινο μετάλλιο για το tandem

Η Κατερίνα Ελ Λατίφ και το νέο tandem γυναικών των Ευγενίας Σταμάτη/Αργυρούς Μηλάκη (πιλότος) χάρισαν στην ελληνική ποδηλασία δρόμου τις πρώτες διεθνείς διακρίσεις το 2021.

Η Κατερίνα Ελ Λατίφ, στο πλαίσιο του «Paracycling Classics Ronde In Flanders Brugge-Ronse», κατέλαβε τη δεύτερη θέση στον αγώνα δρόμου κατηγορίας Τ2 με 1:26:00, ενώ οι Σταμάτη/Μηλάκη βρέθηκαν στο τρίτο σκαλοπάτι του βάθρου των νικητριών με 2:09:30 στην κατηγορία B. Στην πρώτη περίπτωση, η Ελλάδα κατέκτησε 26 βαθμούς στην παγκόσμια κατάταξη, ενώ πήρε άλλους 22 από το ελληνικό δίδυμο.

Ακόμα από ελληνικής πλευράς, ο Αθανάσιος Συρμάς ήταν πέμπτος στην κατηγορία Η5, ενώ το tandem των Κωνσταντίνου Εφραίμ Τσαγκατάκη/Δημήτρη Σκιντζή (πιλότος) κατετάγη έβδομο. Στην κατηγορία C2, ο Νίκος Παπαγγελής πήρε την όγδοη θέση, ενώ στις κατηγορίες C4 και C5 οι Νικόλαος Παπακυργιάκης και Θεόδωρος Χριστοδούλου κατέλαβαν τη 10η και 13η θέση αντίστοιχα.

Το δίδυμο Νικόλαος Μανατάκης/Παναγιώτης Κολέτας (πιλότος) δεν μπόρεσε να τερματίσει, όπως και οι Φώτιος Βοριζανάκης (Τ2) και Αικατερίνη Σαράντη (Η4).

Τα ελληνικά πεντάλ, από τις 6 έως τις 9 Μαΐου, θα συμμετέχουν στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Οστάνδης τόσο στον αγώνα δρόμου, όσο και στον αγώνα ατομικής χρονομέτρησης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x