Γενικά

Δεύτερο φαβορί στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα πινγκ πονγκ Under 21 ο Σγουρόπουλος

Η Ευρωπαϊκή Ένωση Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης ανακοίνωσε τους αθλητές και τις αθλήτριες που επιβεβαίωσαν τη συμμετοχή τους στο φετινό Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ανδρών-γυναικών πινγκ πονγκ Under 21.

Ο Γιάννης Σγουρόπουλος και η Ελισάβετ Τέρπου, που είχαν συμπεριληφθεί στις προσκλήσεις από τον διεθνή πίνακα αξιολόγησης, θα είναι κανονικά φετινό Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ανδρών-γυναικών πινγκ πονγκ Under 21, το οποίο θα διεξαχθεί στο Σπα του Βελγίου, 10-14 Νοεμβρίου.

Οι επιβεβαιωμένες λίστες συμμετοχών πάντως, επιφύλαξαν μία είδηση: Ο Σγουρόπουλος, πρωταθλητής Ευρώπης της συγκεκριμένης ηλικιακής κατηγορίας το 2019, ανέβηκε στο νούμερο 2 των seeding. Στις προσκλήσεις πριν από έναν μήνα ήταν νούμερο 3, όμως δεν δήλωσε συμμετοχή ο Σουηδός Τρουλς Μέρεγκαρντ, που θα ήταν πρώτο φαβορί. Έτσι στο νούμερο 1 μετακινήθηκε ο Ρουμάνος Κριστιάν Πλετέα και στην επόμενη θέση είναι ο 21χρονος Έλληνας άσος.

Αυτά ισχύουν για τώρα και πιθανόν ν' αλλάξουν μέχρι τις 9 Νοεμβρίου που θα γίνουν οι κληρώσεις. Ψηλότερα στα seeding εμφανίζεται και η συνομήλική του, Ελισάβετ Τέρπου, η οποία είναι στην 25η θέση από την 32η τον καιρό των προσκλήσεων.

Στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Under 21 προσκλήθηκαν 48 αθλητές και ισάριθμες αθλήτριες με βάση τους διεθνείς πίνακες αξιολόγησης και άλλοι οκτώ αθλητές και ισάριθμες αθλήτριες με κάρτες ελευθέρας, ώστε να συμπληρωθεί το αριθμητικό όριο των 56 συμμετοχών που θέτει η ETTU.

Θυμίζουμε ότι στις θέσεις των αναπληρωματικών ήταν από την αρχή η Μαλαματένια Παπαδημητρίου. Εκεί παραμένει μετά κι από τις τελευταίες ανακοινώσεις, συνεπώς αν ακυρώσουν κάποιες αθλήτριες μπορεί να δώσει κι εκείνη το «παρών» στη διοργάνωση του Βελγίου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x