Μαχητικά Αθλήματα

Διεκδικεί τη ζώνη WBC η Χριστίνα Λιναρδάτου στις ΗΠΑ

Το Σάββατο 28 Ιουλίου η Χριστίνα Λιναρδάτου μπαίνει ξανά στο ρινγκ στις ΗΠΑ για να διεκδικήσει τη ζώνη WBC.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Στις ΗΠΑ αγωνίζεται το Σάββατο 28 Ιουλίου η Χριστίνα Λιναρδάτου με στόχο να φορέσει τη ζώνη της WBC.

Η Ελληνίδα πυγμάχος, έδωσε το τελευταίο της παιχνίδι πριν ενάμιση χρόνο στη Γερμανία και επιστρέφει για να αποδείξει την αξία της.

Αντίπαλος της «black mamba» είναι η έμπειρη πυγμάχος Αλίσια Μπομγκάρντερ η οποία είναι αήττητη σε έξι επίσημα παιχνίδια ενώ τέσσερα από αυτά τα έχει κερδίσει με νοκ άουτ.

Το παιχνίδι αναμένεται δυνατό και θεαματικό καθώς από τη μια η Χριστίνα Λιναρδάτου θα δώσει τον καλύτερο της εαυτό για να κατακτήσει τον τίτλο ενώ απο την άλλη η αντίπαλός της θα προσπαθήσει να μη χάσει τη ζώνη.




Επιμέλεια: Νικολέττα Γκαρέτσου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x