Γενικά

Στη μνήμη του Χρήστου Χριστοδουλάτου το διεθνές τουρνουά πινγκ πονγκ της Κύπρου

Η Παγκύπρια Ομοσπονδία Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης τιμά τη μνήμη του Χρήστου Χριστοδουλάτου.

Το φετινό διεθνές τουρνουά της Παγκύπριας Ομοσπονδίας Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης για τις νεαρές ηλικίες θα το αφιερώσει στη μνήμη του επί σειρά ετών προέδρου της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης, Χρήστου Χριστοδουλάτου, ο οποίος σταθερά συνέδραμε στην προσπάθεια της Κύπρου για ανάπτυξη του αθλήματος πρώτα ως διακεκριμένος αθλητής κι αργότερα ως κορυφαίος διοικητικός παράγοντας.

Με επιστολή της στην ΕΦΟΕπΑ, η ΠΟΕΠΑ ενημέρωσε ότι κάνει αυτή την κίνηση στο τουρνουά με προσκλήσεις. Το τουρνουά διεξάγεται 16-18/12/2022 στη Λευκωσία με τη συμμετοχή και της Ελλάδας, ενώ σημείωσε ότι την επόμενη χρονιά σε εκδηλώσεις εορτασμού για τα 60 χρόνια από την ίδρυσή της ΠΟΕΠΑ θα απονείμει ειδική τιμητική βράβευση για την προσφορά αυτού του εμβληματικού προσώπου του αθλήματος στην κυπριακή επιτραπέζια αντισφαίριση, προσκαλώντας και μέλη της οικογένειάς του.

Ττην Πέμπτη θα αναχωρήσει η ελληνική αποστολή για το καθιερωμένο τουρνουά που φέτος αφορά σε αθλητές και αθλήτριες μέχρι 21 ετών. Μεταβαίνει στη Μεγαλόνησο με τον 20χρονο Γεράσιμο Χατζηλυγερούδη του ΑΟ Ταταύλα, τον 17χρονο Αλέξανδρο Μαδέση της ΑΕΚ, τη 15χρονη Λεμονιά Γκαϊντατζή της ΑΕΚ και τη 16χρονη Στέλλα Τζαρίδου της ΧΑΝΘ.
Αρχηγός της αποστολής και υπεύθυνος για την τεχνική καθοδήγηση είναι ο εθνικός ομοσπονδιακός προπονητής των ανδρών, Κώστας Βατσακλής.

Σε κλίμα εορταστικό, όπως κάθε χρόνο, οι αγώνες γίνονται πριν από τις γιορτές των Χριστουγέννων στην αίθουσα της ΠΟΕΠΑ στο πολυπροπονητήριο «Ευάγγελος Φλωράκης». Περιλαμβάνουν το ομαδικό, το απλό και το διπλό για άνδρες και γυναίκες έως 21 ετών και, σύμφωνα με την ενημέρωση από την ΠΟΕΠΑ εκτός από τη διοργανώτρια χώρα και την Ελλάδα, θα συμμετάσχουν η Ρουμανία και ο Λίβανος.

Η ΠΟΕΠΑ έστειλε στην ΕΦΟΕπΑ θερμές ευχές για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά και για την πρωτοβουλία της μετά τον θάνατο του Χρήστου Χριστοδουλάτου ανέφερε πως: «Σας πληροφορούμε ότι σε έκτακτη συνεδρία του, το Διοικητικό Συμβούλιο της Παγκύπριας Ομοσπονδίας Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης (ΠΟΕΠΑ) αποφάσισε όπως το διεθνές τουρνουά επιτραπέζιας αντισφαίρισης που θα διεξαχθεί στη Λευκωσία από τις 16 έως τις 18 Δεκεμβρίου 2022 θα αφιερωθεί στη μνήμη του αείμνηστου Χρήστου Χριστοδουλάτου, πρώην προέδρου της ΕΦΟΕπΑ, για τις εξαιρετικές υπηρεσίες που πρόσφερε στην κυπριακή επιτραπέζια αντισφαίριση.

Παράλληλα, αποφάσισε όπως, μέσα στα πλαίσια των εορτασμών των 60 χρόνων από την ίδρυση της ΠΟΕΠΑ, που θα γίνουν το 2023, θα απονεμηθεί ειδική τιμητική βράβευση για την προσφορά του, όπου θα κληθούν και μέλη της οικογένειάς του.

Παράλληλα, ο πρόεδρος της ΕΦΟΕπΑ, Κώστας Παπαγεωργίου, θα κληθεί να παραστεί ως επίσημος προσκεκλημένος στην εκδήλωση».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x