Μαχητικά Αθλήματα

Διεθνές τουρνουά πυγμαχίας στη μνήμη του Βασίλη Τόπαλου

Το Τουρνουά που θα διεξαχθεί υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Αθλητισμού, της Περιφέρειας Αττικής, του Δήμου Αθηναίων καθώς και του ΟΠΑΝΔΑ, είναι αφιερωμένο στη Μνήμη του αδικοχαμένου Πρωταθλητή Ευρώπης.

Ένα χρόνο μετά την κορυφαία πυγμαχική διοργάνωση, στο Καλλιμάρμαρο, με το «Διεθνές Κύπελλο Ακρόπολης», η Ελληνική Ομοσπονδία Πυγμαχίας επιστρέφει με το «Διεθνές Τουρνουά Βασίλης Τόπαλος»!

Από το ιστορικότερο στάδιο της Αθήνας αυτή τη φορά στον ιστορικότερο σύλλογο της πόλης, στον Πανελλήνιο των μεγάλων Ολυμπιονικών, από τις 12 έως τις 17/9 θα πυγμαχήσουν κορυφαίοι πυγμάχοι από όλο τον κόσμο για τις κατηγορίες ανδρών γυναικών νέων σε διάφορες κατηγορίες.

Το Τουρνουά που θα διεξαχθεί υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Αθλητισμού, της Περιφέρειας Αττικής, του Δήμου Αθηναίων καθώς και του ΟΠΑΝΔΑ, είναι αφιερωμένο στη Μνήμη του αδικοχαμένου Χρυσού Πρωταθλητή Ευρώπης στην Πυγμαχία Βασίλη Τόπαλου και θα διεξάγεται κάθε χρόνο στο όνομα του ώστε ποτέ να μην τον ξεχάσει κανείς μας και να κερδίσει έτσι τη μεταθανάτια δόξα για την οποία ήταν προορισμένος.

Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας, κ. Χάρης Μαριόλης συνεχίζει να βάζει όλο και πιο ψηλά τον πήχη έχοντας ως αποτέλεσμα των αξιόλογων δράσεων του, τα αστέρια της πυγμαχίας να χαρίζουν διαρκώς στην Ελλάδα σπουδαίες διακρίσεις εκτός και εντός συνόρων.

Και φέτος υπόσχεται μια υψηλού επιπέδου διοργάνωση αντάξια των προσδοκιών και των μεγαλεπήβολων πάντα στόχων της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πυγμαχίας!

Εκτός από τους αγώνες που θα διεξάγονται καθημερινά, την Τρίτη 12/9 προγραμματίζεται και η εντυπωσιακή Τελετή Έναρξης ενώ την Κυριακή 17/9 αμέσως μετά τους τελικούς αγώνες, οι φίλοι του αθλήματος θα παρακολουθήσουν την Τελετή Λήξης με πολύ μουσική, γνωστούς καλλιτέχνες και πολλές εκπλήξεις.

Στα πλαίσια πάντα του κοινωνικού της έργου η Ε.Ο.Π. αποφάσισε να συμβάλει στην εθνική προσπάθεια να συγκεντρωθούν χρήματα για να υποστηριχθεί ο μεγάλος αγώνας του μικρού Γιάννη Κορολόγου και αθλητή πολεμικών τεχνών, που βρίσκεται στην Αμερική και παλεύει για τη ζωή του μαχόμενος την πιο ανελέητη και επιθετική μορφή καρκίνου.

Γιατί η Πυγμαχία παλεύει πάντα και μόνο για ζωή!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x