Στίβος

Διευκρινίσεις Τεντόγλου γιατί δεν χαιρέτησε το στέλεχος του ΣΕΓΑΣ: «Δεν υπάρχει πρόβλημα»

Ο Μίλτος Τεντόγλου με βίντεο διευκρίνισε πως δεν αγνόησε το στέλεχος του ΣΕΓΑΣ κατά την υποδοχή του στο ξενοδοχείο της ελληνικής αποστολής.

Θέση για το ζήτημα που προέκυψε επειδή σε βίντεο από την υποδοχή του στο ξενοδοχείο της ελληνικής αποστολής στη Βουδαπέστη μετά το χρυσό που πήρε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα φάνηκε να αγνοεί στέλεχος του ΣΕΓΑΣ πήρε ο Μίλτος Τεντόγλου. Ο κορυφαίος άλτης μαζί με τον προπονητή του, Γιώργο Πομάσκι, σε βίντεο εξήγησαν πως δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα με τον Παναγιώτη Δημάκο, αρχηγό της ελληνικής αποστολής και Α’ Ειδικό Γραμματέα του ΣΕΓΑΣ και πως απλώς ο Τεντόγλου ήθελε να δώσει προτεραιότητα στον παππού του.

«Ο κ. Δημάκος είναι φίλος μου και τον ξέρω πολύ καλά εδώ και χρόνια. Δεν τον χαιρέτησα πρώτο γιατί είχα να δω τον παππού μου έναν χρόνο, αλλά παρότι έχει ένα πρόβλημα υγείας ταξίδεψε μέχρι εδώ και ήθελα να του δώσω τη χαρά να τον χαιρετίσω πρώτο. Ακούγεται και στο βίντεο που λέω ‘πρώτα τον παππού’. Το έκανα για τον παππού μου. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Ο ΣΕΓΑΣ είναι πολύ κοντά μας και μας βοηθά συνεχώς», ξεκαθάρισε ο Μίλτος Τεντόγλου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x