Στίβος

Δοκιμάζει στον Ημιμαραθώνιο η Πάππας

Τις δυνάμεις της στον Ημιμαραθώνιο θα δοκιμάσει η Αλεξία Πάππας, μετά την εξαιρετική της παρουσία της το 2016 σε 5.000 και 10.000 μέτρα.

«Έχω μεγάλη εμπιστοσύνη τις δυνατότητές μου και αυτός ο αγώνας θα μου δώσει την ευκαιρία να τρέξω με τους καλύτερους αθλητές του κόσμου. Η προετοιμασία μου, καθ’ όλη τη διάρκεια του χειμώνα, είχε εστιαστεί στο συγκεκριμένο γεγονός και, παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες που αντιμετωπίσαμε με το προπονητή μου, είμαι αρκετά ικανοποιημένη από τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα.

Πέρα από αυτό, είμαι ενθουσιασμένη, γιατί ο συγκεκριμένος αγώνας θα μου δώσει τη δυνατότητα να αγωνιστώ, ακόμα μία φορά, μπροστά στη μεγάλη ελληνική κοινότητα της πόλης», τόνισε η Ελληνίδα πλέον πρωταθλήτρια, που θα τρέξει στον αγώνα της Νέας Υόρκης στις 19 Μαρτίου και αναφέρθηκε και στους στόχους της στον ανοιχτό το ερχόμενο καλοκαίρι.

«Μετά τον Ημιμαραθώνιο, θα συνεχίσω τις προπονήσεις σε υψηλό υψόμετρο, έτσι ώστε να μπορέσω να εκπροσωπήσω την Ελλάδα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και αυτό το καλοκαίρι», ολοκλήρωσε η Πάππας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x