Γενικά

Δύο πλασαρίσματα στους «8» στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα πάλης Εφήβων

Με δύο πλασαρίσματα στα προημιτελικά ολοκληρώθηκε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα πάλης εφήβων που πραγματοποιήθηκε στην Εσθονία.

Οι Γιώργος Κουγιουμτσίδης και Γιώργος Σωτηριάδης προκρίθηκαν στους «8», αλλά δεν είχαν την ευκαιρία να αγωνιστούν στα ρεπεσάζ.

Ο Σωτηριάδης συμμετείχε στα 72 κιλά της ελληνορωμαϊκής και στη φάση των «16» νίκησε με 3-0 τον Κιργιστανό Ματκαμπίλοφ. Στα προημιτελικά, αποκλείστηκε από τον Τούρκο Γκουν.

Στα 130 κιλά, ο Νίκος Ντούνιας έχασε στους «16» από τον Τούρκο Μπακίρ, ενώ στα 97 κιλά ο Παναγιώτης Τσιόβολος αποκλείστηκε από τον Ουμάγεφ στον προκριματικό γύρο. Στα 82 κιλά, ο Ηλίας Παγκαλίδης ηττήθηκε με 2-0 από τον Ελληνογερμανό Λαζογιάννη.

Στην ελευθέρα και στα 74 κιλά, ο Γιώργος Κουγιουμτσίδης στους «16» νίκησε με 9-6 τον Αρμένιο Γκεβοργκιάν και προκρίθηκε στα προημιτελικά. Εκεί αντιμετώπισε τον Γκατζίγεφ και αποκλείστηκε. Στη συνέχεια, ο Αζέρος κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο.

Ο Γιάννης Μαρτίδης στα 57 κιλά της ελευθέρας αποκλείστηκε από τον Λευκορώσο Σαμέλα, ενώ ο Παναγιώτης Ιωακειμίδης στα 65 κιλά έχασε από τον Τούρκο Γιγκίτ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x