Μαχητικά Αθλήματα

Έκρηξη Πιλίδη: «Γελάς κιόλας, δεν ντρέπεσαι ρε ξεφτίλα; Καραγκιόζηδες»

Επεισοδιακή συνομιλία του Γιώργου Πιλίδη με τον αντιπρόεδρο της Ομοσπονδίας Πάλης. Δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα νεύρα του και τα δάκρυά του ο Έλληνας πρωταθλητής.

Άναψαν τα αίματα σε τηλεοπτική παρουσία του Γιώργου Πιλίδη. Ο Έλληνας πρωταθλητής είχε επεισοδιακή συνομιλία με τον αντιπρόεδρο της Ομοσπονδίας Πάλης λόγω του αποκλεισμού του από τους Μεσογειακούς Αγώνες.

Ο Έλληνας πρωταθλητής βρέθηκε στην εκπομπή «Τι λες τώρα;» του Mega με σκοπό να συζητηθεί το θέμα το οποίο έχει προκύψει, αλλά μόνο λύση στο πρόβλημα δεν βρέθηκε. Ο Αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Πάλης ανέφερε πως ο Γιώργος Πιλίδης δεν είχε ενημερώσει την Ομοσπονδία για την συμμετοχή του στο Survivor, αλλά και ότι κλήθηκε να συμμετάσχει στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, αλλά αρνήθηκε. Παράλληλα, τόνισε ότι η Ομοσπονδία έχει δαπανήσει 150 χιλιάδες ευρώ για Ολυμπιακές προετοιμασίες και γιατρούς.

Εκεί έγινε η «έκρηξη» του Πιλίδη, ο οποίος δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του. «Πότε είχα εγώ γιατρό, μας κοροϊδεύουν μέσα στα μούτρα μας. Δε μπορώ να το βλέπω αυτό το πράγμα. Σας παρακαλώ. Θα μου λέει ψέματα αυτός ο άνθρωπος που δεν τον γνωρίζω καν; Σας παρακαλώ πραγματικά, αφήστε με να σηκωθώ να φύγω. Τρελαίνομαι. Με τρώει το δίκιο μου. Γύρισα από το Survivor και τέσσερις μήνες λιώνω στην προπόνηση και δε με στέλνουν στους αγώνες. Με τι λόγια να τους χαρακτηρίσω αυτούς τους ανθρώπους. Πότε είχα γιατρό ψεύτη! Να μας πει καλύτερα ποιος τα έφαγε τα 150 χιλιάδες ευρώ. Γελάς; Γελάς κιόλας. Δε ντρέπεσαι ρε; Ξεφτίλα. Δεν μπορώ. Δε θα μου λέει εμένα ψέματα αυτός. Θα μου πει εμένα ψέματα; Δε μπορείτε να βγάζετε έναν άνθρωπο που σας ορκίζομαι πρώτη φορά τον βλέπω. Κάθε μέρα αλλάζουν τους αντιπροέδρους. Εγώ πριν δυο εβδομάδες γνώρισα τον πρόεδρο της ομοσπονδίας μας. Πλάκα μας κάνετε;».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x