Γενικά

Εκτός ημιτελικών στα 3 μέτρα τραμπολίνο Αυθίνος, Τσιρίκος

Οι Θανάσης Τσιρίκος και Θεόφιλος Αυθίνος δεν κατάφεραν να προκριθούν στα ημιτελικά των 3 μέτρων τραμπολίνο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα υγρού στίβου της Βουδαπέστης.

Εκτός των ημιτελικών των 3 μέτρων τραμπολίνο καταδύσεων στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα υγρού στίβου της Βουδαπέστης έμειναν οι Θανάσης Τσιρίκος και Θεόφιλος Αυθίνος. Ο πρώτος βαθμολογήθηκε για το σύνολο των βουτιών του με 322,85 β. και κατέλαβε την 37η θέση του προκριματικού, ενώ ο δεύτερος με 312,30 κατετάγη 39ος.

Την πρώτη θέση στον προκριματικό των 3 μ. πήρε ο Κινέζος Γουάνγκ με 492,00 βαθμούς, τη δεύτερη ο Βρετανός Λόγκερ με 457,80 β. και την τρίτη ο δεύτερος Κινέζος, ο Κάο, με 418,55 β.

Ο επόμενος αγώνας των δύο καταδυτών μας είναι ο προκριματικός του 1 μέτρου τραμπολίνο την Πέμπτη στις 13:00.

Ο Αυθίνος δήλωσε στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ πως: «Μπορούσα πολύ καλύτερα. Δεν είμαι ικανοποιημένος από την απόδοσή μου. Είναι το πρώτο μου παγκόσμιο πρωτάθλημα και συλλέγω εμπειρίες. Πιστεύω πως θα έχω καλύτερη απόδοση στο επόμενο αγώνισμα».

Ο Τσιρίκος είπε, από την πλευρά του, πως: «Κάποιες λεπτομέρειες στοίχισαν μια καλύτερη θέση. Συνεχίζουμε για τα υπόλοιπα αγωνίσματα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x