Στίβος

Εκτός τελικού του ύψους η Βούκοβιτς, ζόρια για Μάχουτσικ

Έκπληξη με τη Μαρίγια Βούκοβιτς στο ύψος, αφού η «ασημένια» πρωταθλήτρια Ευρώπης στον ανοιχτό στο αγώνισμα έμεινε εκτός του τελικού στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού στίβου της Κωνσταντινούπολης.

Εκτός του τελικού του ύψους στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού στίβου της Κωνσταντινούπολης έμεινε την Πέμπτη η Μαρίγια Βούκοβιτς. Η Μαυροβούνια, «ασημένια» πρωταθλήτρια Ευρώπης στον ανοιχτό στο αγώνισμα τον περασμένο Αύγουστο, η οποία προπονείται με την Ιωάννα Σιώμου, δεν κατάφερε να ξεπεράσει το 1.91 και στις τρεις προσπάθειες που επιχείρησε και θα δει τον τελικό από το ξενοδοχείο της.

Δύσκολη πρόκριση και για την πρωταθλήτρια Ευρώπης στον ανοιχτό, τη Γιαροσλάβα Μάχουτσικ, η οποία πέρασε μεν με την πρώτη το 1.91, όμως η Ουκρανίδα είχε προηγουμένως δύο άκυρες στο 1.87 και ρίσκαρε κατευθείαν στο 1.91, ΄όμως η κλάση της τη δικαίωσε.

Οι άλλες επτά του τελικού είναι οι: Γιούλια Λεβτσένκο, Κριστίνα Χόνσελ, Ντανιέλα Στάνσιου, Αντζελίνα Τόπιτς, Κατερίνα Ταμπάσνικ, Μπριτ Φέερμαν, Μόργκαν Λέικ.

Εκτός τελικού στη σφαιροβολία έμεινε ο παγκόσμιος πρωταθλητής του 2019, Μίχαελ Χάρατικ, ενώ στα 1.500 μέτρα δεν κατέβηκε να αγωνιστεί το εκ των φαβορί για μετάλλιο, Μαρκ Ινγκλις.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x